Oglusum5357 annelikgunlerim çok teşekkür ederim yorumunuz için ♥️ fızık tedavıyı ne için almalıyız hareket olarak derken yani mesela dönmesı vs için mi
annelikgunlerim Oglusum5357 evet oturma dönme gibi şeylerde gerilik var demişsiniz ya aşırı derecede faydasını gördüm ben şu an kızım rahatça oturabiliyor dönebiliyor ama fizikten önce benim kızım da yavaştı biraz
annelikgunlerim Pinarmeva77 merhaba çocuğun gelişimine göre hareketler yaptırıyorlar yakalaması için sizde evde devam ediyorsunuz hareketlere günlük olarak
AEgemm annelikgunlerim merhaba fiziğe kaçıncı ayda başladınız nasıl ilerliyorsunuz. Biz de üniversiteye götürdük orada gösterdiler evde uyguluyorduk ama şimdi özele başladık 1 seans aldık yne evde destekleyeceğiz 2 hafta da bir gelin dedi de bana arası çok uzak geldi
Oglusum5357 annelikgunlerim nasıl başladınız peki fızık tedaviye bunu doktor mu yazıyor özele mı devlete mı nasıl yapmak gerekiyor bahsedermısınzı
Pinarmeva77 annelikgunlerim her prematüre gidiyor mu benim bebeğim 36 hafta 32 hafta görünümlü doğdu. Hangi poliklinikten alacagım kaçıncı ay almalıyım
annelikgunlerim AEgemm devlet hastanesi çok geçe atiyor bizde özele gidiyoruz 2 haftada 1 yeterli oluyor çocuğun gelişimini de o arada görmeleri gerekiyor. hateketleri mutlaka düzenli yaptirin. biz 4.5 aylıkken başladık
AEgemm annelikgunlerim biz de o civarlarda devletin gösterdiklerini yaptırdık ben videolar izledim yaptırdım ama yetersiz hissettim başladık bakalım geçen hafta bir yere bu hafta da farklı bir yere götüreceğim arasında karar verip devam edicez. Kaç saat sürüyor bebeğinizle çalışmaları
annelikgunlerim AEgemm kesinlikle yetersiz hissetmeyin inanın doğru hareketlerle çok hızlı toparlıyorlar. yani ortalama olarak 1.5 saat sürüyor oyunla vs çünkü sıkılıp yoruluyor kızım.
annelikgunlerim Oglusum5357 riskli bebek polikliniği yönlendirdi bizi o şekilde devam ettik. siz de mutlaka takiptesinizdir doktora danışabilirsiniz
Oglusum5357 annelikgunlerim nörolojı vs takıplıyız evet ama özellıkle ılla fızık tedavıye gıtmelısınız demedıler umarım geç kalmamısızdr