Kızlar merhaba düzen temızlğe her kadın gibi önem veriyorum doğumdan sonra evde daha çok kalınca hersey gözüme batar oldu yapamazsam da sinirleniyorum kendi kendime evim 4+1 balkonlar falan çok büyük eşimle hep birlikte yaptık bayramda falan büyük temızlık ıcon birileri geldi şimdi eşim yardımcınolamıypr genelde sehır dışına git gel yapıyor ben de bebekle üstünkörü. Ikı üç kez gelenlerde mesela kadın diyor 3 de işimi bitirir giderim bir bakıyorum abla perde kalmış diyorum benim işim bu kadar dıyor biri geliyor çay kahve sigara faslı yapıyor ne iş doğru dürüst oluyor ne ben memnun oluyorum ben de düşündüm yanıma böyle günlük ev işini yapacak yemek bebeğe karısmıycak birini alayım diye îlan bıraktım dün dönüş oldu 18 yaşında bir kız üniversite öğrencisiymiş ihtiyacı varmış evde de ben yapıyorum her iş elimden gelir dedi ütü lavabolar çekmece dolap içi yaparım dedi zaten detaylıyı yaptırmak ıcın ayrıca alırım da sizce daha tecrubelı bırını mı alsam yoksa hem bu kıza yardımcı olup hem de abla kardeş gibi günlük işleri mi yapsa ne diyorsunuz bu arada evim de beyaz heryer ufak bor toz bile bellı edıyor ben rahatsız oluyorum 🌸🙏