8 gibi kalkıyoruz 9 gibi kahvaltı veriyorum emzirmeden. Yulaf unlu irmikli muz ceviz keçiboynuzu özlü muhallebi yapıyorum mutlaka yanına da yumurtalı bişey yapıyorum omlet olur pankek olur yumurtayı sevmiyor o yüzden genelde birşeylerin içine entegre etmeye çalışıyorum birde mutlaka çeyrek avokado ve zeytin ezmesi veriyorum 11 gibi ilk uykuya geçerken emiyor. 1 gibi uyanıyor 2 gibi meyve yoğurt bazen meyveyle kefir veriyorum genelde meyveyi haşlayıp dilim olarak eline veriyorum bazen kek yapıyorum havuçlu balkabaklı tarçınlı kendi yiyor keki. 4 gibi ikinci uykuya geçerken emiyor 5 gibi kalkıyor 6da akşam yemeği yiyoruz hep beraber mutlaka protein ekliyorum somon,sardalya,tavuk, köfte,et ne olursa yanında sebzeli kuskus yada bulgur pilavı yapıyorum içine sebze ekliyorum ıspanak,kereviz,enginar,pırasa gibi her yemeğine mutlaka sarımsak ekliyorum yanında yoğurt veya kefir veriyorum. 8 gibi gece uykusuna geçerken emiyor gece de 3 saatte bir gibi uyanıp emiyor. Ben kullanacağım sebzeleri önceden haşlıyorum kilitli buzdolabı poşetine koyuyorum çok rahat oluyor hem de insanın aklına fikir geliyor enginar,kereviz, havuç, balkabağı, haşlanmış yeşil mercimek oluyor mutlaka hazırda. Sık sık mücver yapıyorum ne sebze varsa,dolma seviyor genelde kabak dolması yapıyorum etli vs vs. Bu akşam yeşil mercimekli yoğurtlu çorba, fırında tavuk kanat ve sebzeli bulgur pilavı yicek yanında kefir veririm fikir olsun sizede.