ogretmenannee_ Neler hazırlıyorsunuz gün içinde ve de ne kadar yiyor? Blw mi siz mi veriyorsunuz? İnstagramda bazen öyle tabaklar görüyorum ki insanın modunu düşürüyor. Bazen ben de çok güzel çeşitli şeyler hazırlıyorum ama bazen sanki hiç hazırlamıyorum. Bazen yiyor bazen yemiyor. Blw yaptırıyorum dağıtmakla ilgileniyor daha çok bebek birisi 😂
haziran09 ogretmenannee_ merhaba ben bebeğime püre gibi vermiyorum normal veriyorum az biraz ezip veriyorum, gün içerisinde biz ne yersek o da yiyor ama baharatsiz ve tuzsuz yapmaya çalışıyorum ve evet o paylaşımlar insanın kendini sorgulanmasına neden oluyor o yüzden ben bakmıyorum ve takip etmiyorum artık 🤭
Historyteacher ogretmenannee_ valla benim kızım 10 aylık Asla benim yedirmemi kabul etmiyor kendi yemek istiyor çorba vb. Sulu şeyleri bile kaşık daldırıyor boş boşta götürse ben de karışmıyorum. Sabah uyanır uyanmaz meme vermiyorum biraz bekleyip kahvaltı yapıyoruz sonra meme veriyorum. Uyuyor kalkıyor biraz zaman geçiyor öğlen yemeği sonra uyumadan ara öğün ve meme uyuyor kalkıyor ara öğün akşam yemeği meme uyku. Blw de pankek ağırlıklı besleniyor veriyorum eline. Bazen yiyor bazen yemiyor çok iştahlı bir çocuk değil 🥺
1ipek1ceren ogretmenannee_ Valla o tabakları görünce ben de kendimi sorguluyorum acaba bebeğimi aç mı bırakıyorum diye 😂 Gerçi öyle tabak hazırladığımda da hepsini bitirdiğini görmedim şimdiye kadar 😑 Her gün yumurta yedirmeye çalışıyorum haşlamayı pek sevmiyor omlet tarzı yapıyorum. Peynir, labne, tahin pekmez vs. veriyorum. Ama çok da bayıla bayıla yemiyor maalesef. Muzu çok sık veremiyorum çünkü kabız oluyor 🙁 Blw yaptırmaya çalıştım ama yapmadı yiyecekle oynuyor ama ağzına atmıyor 😂 O yüzden ben yediriyorum ☺
ogretmenannee_ ogretmenannee_ flybrk @haziran09 aysecagri @Historyteacher @mrvelz Postun altına yorum yapanları etiketleyerek sorayım dedim sizce sevdiği ve sevmediği ürünü karıştırıp vermeli mi?
flybrk Bugün oğlum 9 aylık oldu. Blw yapamıyorum korkudan büyük parça atar ağzına yutamaz diye. Hala püre yapıyorum. Bazen yiyio bazen yemiyo. Bazen gün icinde bende hazırlamıyorum. Memeyle devam ☹️
ogretmenannee_ flybrk Ufak ufak başlayın püreden pütüre sonra taneliye sakin olun izlemede kalın bence 🌺
1ipek1ceren flybrk Yanlış anlamazsanız nacizane tavsiyem artık püre yapmayın. 9 aylık olmuş büyümüş artık pütürlü verin annesi yoksa daha sonra pütürlüye alışması zor olur hep püre şeklinde yemek ister 🌸
haziran09 ogretmenannee_ biz de bugün ilk defa kab tahlili verdik ben de gerildim biraz kanda bazı değerler yüksek bazıları düşüktü bide biz yeni ishal atlatiyoruz sanırım ondan da enfeksiyon var doktorumuz daha sonuçlara bakmadı ben e nabizdsn baktım bide demir yüksek çıktı ya anlamadım onu kötü mü iyi mi anlamadım sizin sonuçlar çıktı mi?
aysecagri Bende çok korkuyordum kızlar ama ailem daha cesaretli olduğu için herşeyden verdiler bende cesaret alarak herşeyi yedirmeye başladım pilav bazı yemeklerden haşlanmış et tavuk
haziran09 aysecagri evet benim de eşim cesaretli ki kendisi de kendisine şaşırıyor ama iyi ki öyle yaptı çok şükür zorlanmıyorum, deneyin bence korkmayın zateb bebekler önce damakta eziyor siz de biraz iri ama ezerek verin inşallah alışır ☺️
ogretmenannee_ aysecagri Her şey tattırılmalı bence de (şarküteri, bal, kuruyemiş, süt, yumurta beyazı, paketli gıda ben bunlar hariç) zaten sizin beybi nasıl bilmiyorum ama genelde ağızlarına değdirip bırakıyorlar zaten 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ogretmenannee_ Historyteacher Blw ile aslında kendisi açsa yiyor mantığı da var her türlü aklımıza takılıyor yine de 🤦🏻♀️
ogretmenannee_ haziran09 Biz de şimdi sonuç için hastahaneye gideceğiz e nabızdan baktım bazı değerler kırmızı işaretli yüksek olan düşük olan var moralim bozuldu inşallah güzel haberler alırız hepimiz sağlıkla sıhhatle
haziran09 ogretmenannee_ naptınız sonuçları gösterebildiniz mi merak ettim inşallah güzel haberlerle dönersiniz 🥰
ogretmenannee_ haziran09 Demir için ocean kullanımına devam dedi ben 2 aydır kullanamıyordum ve b12 için de sprey verdi yarın başlayacağım artık bugün menenjit aşısı da oldu kolaylıkla geçsin hepimizin süreci 🫠🥹☹️ sizde durum nedir 1 ay sonra da yeniden kan tahlili olacak 🤦🏻♀️
mrvelz Biz yeni 9 aylık olduk bazen taneli veriyorum bazen püreli kendi nasıl isterse aslında ama şu 2 gündür asla yemiyor çıldırcam niye böyle oldu anlamıyorum memeyi de ne zaman isterse ozaman veriyorum açıkçası
haziran09 ogretmenannee_ amin inşallah tekrar çok geçmiş olsun damlalar gerçekten önemli ihmal etmeyin arada benim de kaçıyor, biz sonuçları almadık salı günü aşı randevumuz var o zaman bakacaklar inşallah bir şey çıkmaz 😑☺️
haziran09 ogretmenannee_ vala benim kızımda işe yaramadı karıştırdım ama yemeyeceğini yine yemedi ben de ısrar etmedim bari yediğini yesin diye bıraktım akışına ☺️