cupacakes sanırım kader arkadaşlığı bu :) 32 aylık ve 5 aylık erkek çocuklarım. 2. Benimde sürprizdi. Büyük oğlumda oyun gurubuna gidiyor haftanın 2 günü. Ama mikrobu en yakın arkadaşım evine çağırmasıyla oldu bizi de. Kilo kaybı olursa yatış yapılıcaktı. 3 aylıktı. Arkasından eşim domuz gribi oldu 45 gün ben ben değildim. 3 erkeğe tek başıma yetebilmek mahvetmişti beni ama şğkğrler olsun geçti. En çok küçğk oğlım için korkmuştum. Size de söyliyim belki öneri olur. Bizim Mayıs ayında oyun gurubu sözleşmesi bitip, kısmetse haziranda yarım güm kreşe vericez. Gerçekten olmuyor. Kğçğk oğlım bazen kendi kendine uyuyor. Ağlayıp susup uykuya dalıyor. Ama gece büyüğünü uyutup küçüğüyle ilgileniyorum. Aynı anda uyutuyorum. Büyük olan çok sarıyordu bana kıskançlık vardı. Oyun oynamak istemiyor bazen, üstüne düşmüyorum. Ekran konusu sabahları bizde 1-1,5 saat açık onda da küçüğü uyurken bende büyük olanı yanıma alıp o şekilde uyuyorum. Sonra hiç açmıyoruz. İlgisini de çekmiyor fazla. 2 yaşına kadar neredeyse sıfır ekranla gelmiştik.