gzm_42 Elifyor ben sevmedim Selçuklu tıp i canım 5 6. Hoca girdi kimin ne dediği belli değil ekran yok ben göremiyorum bebeğimi saçma sapan sistem tavsiye etmem ama meram tıp a ayın 20sinde randevum var bittikten sonra sana yazarım burdan Allah’ın izniyle bende merak ediyorum umarım güzel geçer beğenirim yoksa mecburi özel diyecem
Elifyor gzm_42 inşallah güzel geçer canım mutlaka haber bekliyorum senden 🥰 Emine hocayı çok övüyorlar orda ama asla randevu alamadım ben Jule hoca iyi olursa memnun kalırsan olmadı ona giderim artık ☺️
gzm_42 Elifyor inşaallah canım memnun kalırsam haber ederim muhakkak sana hatta aynı günlere denk gelirsek tanışırız da🤭😂
Elifyor gzm_42 ay harika olur valla 😄 hatta Instagram falan varsa ordan daha rahat haberleşebiliriz 😄 burdan hesap adı falan veriliyor mu ki 😄
gzm_42 Elifyor biz bazı arkadaslarla takibe almıştık Instagramdan hesp ismi vermistk sknti çıkmamıştı ama
Evrem00 Elifyor doğumumu konya şehir hastanesinde yaptım uzman doktor sezeryan yaptı gayet memnun kaldım sonrasında da iyi baktılar muayenelere de hep şehir hastanesine gitmiştim temiz düzenli ve ilgililer
Evrem00 Elifyor benim evimde aydınlıkta zaten Ay dan Ay a gittim sıkıntı olmadı gebe okuluna da gittim çok ilgileniyorlar normal doğum için çok çabalıyorlar
Elifyor Bugün Başkent Hastanesi’nde Aylin Alparslan çulha hocaya gittim kızlar kadına hayran kaldım inanılmaz ilgili ve çok samimiydi. İnşallah hep böyle devam eder. Bu doktora giden ve Başkentte doğum yapan var mı acaba yorumlarınızı alsam 🫶
Babakaderimizbuymus Elifyor medicanada yaptım doğumumu rengin karataylıya. ben çok memnun kaldım çok da güler yüzlü masajlar yaparak tatlı dille doğum yaptırmıştı dikişimi yaparken bile hissetmedim sohbetinden 💓
Elifyor Babakaderimizbuymus fiyatlar nasıldı canım. Rengin hocayı çok duydum ama hiç gitmedim. Sezaryen olacak benim zaten. Bugün Başkent Hastanesi’nde Aysun hocaya gittim baya memnun kaldım ama bakalım artık
Elifyor Evrem00 hmm benim sezaryen olacak. Orda çalışan bir tanıdığım vardı orda doğum yaptı hiç memnun kalmamış asistanlar kesti dikti doktor gelmedi bile falan dedi o öyle kötüleyince de bi korktum ordan açıkçası
Evrem00 Elifyor normal doğumu bilmiyorum ama ebeler ilgileniyor ben normal beklerken sezeryan olmak zorunda kaldım uzman doktor girdi
Elifyor Evrem00 bahsettiğim kişide sezaryen olmuş. Çalıştığı hastane olmasına rağmen böyle bir yorumda bulunmuştu ama siz memnun kalmışınız aklım karıştı şimdi 😄
Elifyor Babakaderimizbuymus Başkent hastanesi 20.000 doğum 3000 oda ücreti diyor bu sene için. Doğum fiyatı karşılaştırması yapmak lazım ama muayene ücreti başkentte daha uygun 750 TL Medicana da 1100 dediler
Evrem00 Elifyor valla kaldım bilmiyorum belki benim şansıma denk geldi hemşireler ebeler gayet güler yüzlü ilgililerdi bi sıkıntı yaşamadım sonrasında 2 gece kaldım yemekleri vs odası gayet iyiydi tek kişilik odada kaldim
Zeynp42 Elifyor Hmm hocadan hocaya değişiyor demekki çünkü emine hoca ismini çok anmış olacağım kusura bakmayın 😂😂 her hastasınınkini alıyordu