Ayyzeyy46 Zeynepklp tamam canm inşallah ablama sordum ablamda saça yapışık olanlar sac kırana benziyor dedi
Sevah Ayyzeyy46 yok canım saç kıran çok farklı bir hastalık (Allah kimseye vermesin ) kısım kızım yuvarlak şekilde dökülmesine kolay kolayda çıkmamasına sebep olur
efeninannesi4207 Ayyzeyy46 kepeğe benziyor gibi ama yine de tebbirli olun bulaşmasın çocuğa okula giderken lavanta sürün saçlarına gelmez canım
Secuuss Ayyzeyy46 kolay cıkıyorsa saçtan kepektir oynayınca dökülür. Tırnağınızla çekmeniz lazım sirkeyi zor çıkar
Zeynepklp Ayyzeyy46 ben diğer bayana yazmıştım sende cvp verince sen sanmışım tekrar sana yazmışım 😀😀😀
Ayyzeyy46 Burculicee eşime aldırdım kolay alınıyor dedi yapışık değil ama bir kez huylandim kasinip duruyorum
Burculicee Ayyzeyy46 sitah bir örtü serin, saçını sallayın düşüyorlarsa kepektir düşmez, ise sirke eczaneden ilaç alırsınız
tugbaalya15 Ayyzeyy46 merhaba sorununuz sirkemi bitmi yoksa kepekmi çıktı benimde saçımda ip gibi beyaz şeyler olmus bir kaç tane size sormak istedim