Edaaaden Arkadaşlar sezeryan sonrası bi usuyup bi ter basması normal mi özellikle bugün çok fazla yaşıyorum sürekli terliyorum sonra içimden bi üşüme geliyo tahminen ne zaman geçer 🤦
DrkAyz Edaaaden Yeni mı doğum yaptınız ? Ben ilk 2 hafta yaşadım sonra bı anda geçti bı daha da olmadı geçici bı durum terlediğinizde ne olur ne olmaz üzerinize ince bişey alın hasta olmayın ben soğuk algınlığına yakalanmıştım 🥹
Hcmy_ Edaaaden benimki 6 ay oldu geçmedi habire terliyorum tişörtle yatıyorum gene aynı hayatımda hiç bu kadar terlemedim
Edaaaden DrkAyz evet yeni yaptım 12 gün oldu valla benimde geçer inşallah üstümde hep biseyler varda bende onu ayarlayamiyorum sanırım fazla kalın giyip daha çok terliyorum gibi 🥲🫣
DrkAyz Edaaaden Geçiyor geçiyor bende incecik pijama bile giysem terliyordum sonra birden üşüme geliyordu 🥹
Edaaaden DrkAyz of gerçekten çok zor 🥲sabah fark etmedim terliydim sanırım öyle kalkınca biraz geçti üstünden öyle bir içim üşüdü ki defalarca yatakta titredim resmen soğuktan 🥲🤦
DrkAyz Edaaaden 40 ından sonra düzene girer zaten bebişle ilgilenmekten nasıl düzenlediğini anlamayacaksın bile ☺️
tuvba @Edaaaden evet oluyordu yaklaşık 40 çıkana kadar yaşadım. Üşüme gelince de göğüslerimin uçları bile sızlayip ağrıyordu
Edaaaden tuvba bugün ki gibi ilk defa yaşadım bende o içten üşüme gelince ısınana kadar neler çektim sonra o kkadar abartmisim ki terleyip bı daha üşüdüm 🤦🥲yani en kötü lohusalık dönemi bitene kadar bunu cekicem 🥲🫣
Edaaaden Hcmy_ oo sizin baya uzun sürmüş ben giyinme işini tam oturtamadim hala ya o da etkisini artırıyor sanırım ama 6 ay gerçekten uzunmuş
DrkAyz Hcmy_ Emziriyorsanız çok normal bende emziriyorum ve terimin kokusu bile değişti emzirmeyi kestikten sonra normale dönüyor diye okumuştum inşallah döneriz 🤷
3boysmom_ Edaaaden evet hormonlardan oluyor canım bendede oldu ama lohusalığım bittiğinden beri olmuyor öyle artık sen hala lohusamısın
cagla_2112 Edaaaden ben felaket terliyodum normalde eli ayağı buz gibi hep üşüyen biriydim ama geçti tabi 40 çıkana kadar. Şuan 77 günlük miniğimm
Edaaaden cagla_2112 ay maşallah Allah bağışlasın valla bende bekliyorum artık 40 çıkınca diyo herkes bakalım 🥲🙏