kirikkalp YouTube dan baktım pipetle şişiriyorlar deniyorum olmuyor başka neyle şişirebilirim kızlar ya? 😒🤦🏻♀️
Elfgrn kirikkalp tek kolay yolu piper muhtmeelen o giriş kısmını yanlış takıyorsunuz bennde ilk aldığımda yanlış yerden yaptım hatta bu yüzden çok zarar gördü balon sonra dikkatli bakinca anladım yanlış yerden yaptığımı
Elfgrn kirikkalp tek kolay yolu piper muhtmeelen o giriş kısmını yanlış takıyorsunuz bennde ilk aldığımda yanlış yerden yaptım hatta bu yüzden çok zarar gördü balon sonra dikkatli bakinca anladım yanlış yerden yaptığımı
Elfgrn kirikkalp yok bu pipet sokulan yere iki katman var ben üste yani yanlış yere sokuyormusum asıl sisirilen yer aynı deliğin 2. Katmanindaymis birde sisirirken balon giriş kısmını elinizpe kapatın hava kaçmaması icin
Dmt-01 kirikkalp pipeti tam sokamamışsınızdır yoksa pipetle çok kolay şişiriliyor.İyice ileri itmeye çalışın pipeti ama dikkatli yapın balon delinmesin
Elfgrn kirikkalp akşam yapın inebilir ben geceden sisirdim ağzını iyice bastırıp kapattım sorunsuz oldu yaptiklarim
kirikkalp Laden ya iki sayısı şişmiyor anlamadım bunların hepsi aynı değil mi biyerlerim patlıcak üflemekten 🤦🏻♀️😂🥲