Zllly Hanımlar selam, benim kafam karıştı bebegım 1 aralıkta dünyaya geldi şuan mart 5 deyiz benim bebeğim 3 aya yeni mi girmiş oluyor, yoksa 3 bitti 4.aya mı girdik uygulama da 3 ay 5 günlük diyor
aselismomy Zllly 3 ayın bitmiş olması demek 3 aylık demek yani 4. Aydan gün alıyorsunuz uygulama doğru gösteriyor😊
Irmakk1 Zllly 3 ay bitmiş 4. Aya girmiş işte uygulamada da gösteriyor zaten neyini anlamadınız tam olarak? Bebeğiniz şuan 3 aylık.
Irmakk1 Zllly nasıl 3 aya yeni giriyorsunuz bebek doğalı 3 ay dolmuş yani size göre 2 ay mı geçti 😁 kusura bakmayın biraz komik sorunuz
gencmom_ Zllly hayır canım yanlış anlama 3 aya gireli 4 gün olmuş demek istedim Kısaca 3 aylık de geç
Zllly Irmakk1 şurdan karıştı 3 ay aşıları yeni yapıldı doktor 3 aya yeni girdik diyor bizimkiler de hayır 3 bitti diyor
Zllly Irmakk1 kafam karıştı neye karıştığını ben de anlamadm acaba hala lohusadan çıkamadım mı bana daha geçmedi gibi geliyor
Irmakk1 Zllly 3 ay dolunca aşılar yapılıyor zaten. 3 ayi dolmuş bebeğinin şuan sorana 3 aylık diyeceksin
Sumeyye06_ Zllly aynen bende aynısını yaşıyorum 6aylik diyorum 6 yi bitirmiş diyolar sanki 7 olmuş gibi
aselismomy Zllly haklısın ama kafanın karışmasının nedeni biraz bizim halk dilimiz aslında.biz doldurdu derken ,yeni girdi demek istiyoruz
Zllly gencmom_ bak sende benim gibi dedin 3 aya gireli 4 gün olmus ama herkes 3 ğ doldurmuş 4 olmuş diyo
Nil2022 gencmom_ 3 aya gireli değil bitireli. Bir ay ya da yaş bitirince söylenir. 3 ay yaşayıp bitince 3 aylık olunur. 🌸