balli_cilek lceLady ya kahvaltıya seçeneğim yok ya sadece yediği labne yumurta ceviz hafifte kuru nane başka bir şey yemiyor nasıl yapıcam bilmiyorum
EypMom balli_cilek ithal yerli nasıl anlıcaz küçük yerli büyük ithalmiş bizimki orta boy muz 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 karışık mı oluyo şimdi ay gece gece kahkaha attım deneyelim bakalım
balli_cilek lceLady of galiba ya çünkü genel olarak yemekte yemiyor ağzını kitledi mi bitti daha da yemiyor zorlayamıyorum da ama bu kadar yememesi beni de üzüyor ya
lceLady balli_cilek Benım ki nadir agzını kapar O zaman uçak geldi yapıyorum 😁 ambulans polis arabası sesi çıkarıyorum agzını açıyor 😂 artık herhalde deli falan diyordur benım için deneyin eger denemediyseniz
balli_cilek lceLady ay neler denemedim ki artık emziği ağzının yanına getiriyorum da öyle sokuyorum kaşığı ağzına 😂😂 canı istemiyor galiba anlamıyorum 🤦🏻♀️
lceLady balli_cilek Hahaha bende bazen eline ekmek veriyorum Cok sever ekmegi. Tam yickken agzına kasıgı veriyorum
arasardaannesi balli_cilek bana muz hergun verırsen bıse olmaz ama arada verırsen kabız yapabılır demıstı bırılerı doğruluk payı ne bılmıom ama🤷
arasardaannesi balli_cilek içini dışını hiç duymadım her yerını beraber verıorum bn bı sorun yok cok şükür
littleflower balli_cilek hiii ben de diyorum muz olmadan nasıl olur, bazılarinda oluyor bazılarında olmuyor orası. Bazısında da çok kötü oluyor baya baya sert o zaman vermiyorum o kısmını ki büyük kızım bile yemiyor onu.
balli_cilek littleflower aynen ya bir de bişey sorucam makarna verebilir miyim acaba artık haşlama 8 ay 18 günlüğüz birde normal makarna olur mu organik şart mı