balli_cilek Kızlar muzun içini veriyormusunuz 8 buçuk aylığız ne bileyim kabız yapar diye duydum dopruluğu nedir
littleflower balli_cilek yani kabız yapabilir de bir çok yiyecek ya kabız yapar ya ishal yapar çok bariz etkisi olmadığı sürece verilmeli muz en kolay verilen meyvelerden biri onu vermeden nasıl durdunuz ben onsuz yapamam 😅 .
pinkooo_02 balli_cilek muzun içi derken siyah yerindemi bahsediyorsunuz yerliyse verin birşey olmaz kabız olmaz
balli_cilek littleflower kız verdim veriyorum da ama içinin o çekirdek kısmını vermiyordum da artık vereyim ya 😂
yenianne01 littleflower ya çok güldüm benim içinde aynı Asla yapamam muzsuz çoçuklarımın en pratik öğünü Hazır asla vermem ben Dışarıda acil çıktıysam hemen muzu alırım ezerim organik cicibebede içine ekler yediririm🫣
balli_cilek pinkooo_02 evet yerli muz veriyorum hep o zaman vereyim ya hep kesip veriyordum ayırıyordum içini
littleflower balli_cilek hiii ben de diyorum muz olmadan nasıl olur, bazılarinda oluyor bazılarında olmuyor orası. Bazısında da çok kötü oluyor baya baya sert o zaman vermiyorum o kısmını ki büyük kızım bile yemiyor onu.
balli_cilek lceLady ay ufak değil ama yerli muz yani verebilir miyim yine de ithal muz vermiyorum zaten hiç
lceLady balli_cilek Yok ya yapmaz aksine muz sindirimi rahatlatır özellikle ülser gastrit olayına birebir. Mide asidini dengeler Nedense muz olayinda böyle kabızlık durumu vs yanlıs bi bilgi var
lceLady balli_cilek sana şöyle diyim 3 cocugum var. Ozellikle ufaklık 9 aylık sabah 3 aksam 3 muz yedi. Her gün veriyorum birde kabızlık söz konusu olmuyor
balli_cilek lceLady bende öyle düşünüyorum o yüzden en iyisi vermek muz elma armut püre halinde seviyor ama içinde bir vereyim artık o zaman
balli_cilek lceLady bizde hemen hemen her akşam 1 muz yeriz elma armutla birlikte bende aslında bir sorun görmedim şükür ya
lceLady balli_cilek Bak içine ben mesela hurma kayısı incir kuru üzüm fındık badem ceviz irmik bu sekilde hepsi birden değil tabii ama karısım yapıyorum bayiliyor