Rabiaustkt Firat_yagiz bir çay kaşığı ayrıca verebilirsin kabızlığı varsa mamaya başka bişey katılmaz cnm
Feyzaktuna Firat_yagiz ben çorbasının içine katıp veriyorum ama çorba piştikten sonra katıyorum çünkü ısıya maruz kalınca özelliğini yitiriyor, oğlum 7 aylık ve ben sürekli bu şekilde veriyorum
Firat_yagiz Organik zeytinyagi Çok sağlıklı bide doktorlardan ckk duyuyorum anne sütünden sonra zeytinyagi gelir diye.
20Elif26 Firat_yagiz evet doktorumuz demişti anne sütüne en yakın besin diye kabızlığa da iyi geliyor bir çay kaşığı gaz sancısı felan olunca verirdim ben
Firat_yagiz Oğlum 13 aylık 3 aylıkken kalp ameliyatı falan oldu baya sıkıntılar çektik ama çok şükür şimdi iyiyiz 10 kilo, kilosunu biraz az bulduğum icin veriyorum
Alptugba Rabiaustkt Oglum kolikti ve ne zaman kakasini yapamıyo gazını çıkaramıyor diye doktora gitsek hepsi de mamasina zeytin yagi koyun demisti ve oyle de yaptık bi sorunda yasamadik
Rabiaustkt Alptugba sorun yasayacaginizdan değil amabenim doktorumda her zaman mamaya katmayin mamayı bozmayın. Ayrıca verin derdi bizde öyle yaptık hiç midesinide bulandirmadi
Gamzebysl Firat_yagiz Ben mamasina koyuyorum bazen de kendi kasiktaki zeytinyağına sutumu sıkıyorum kolay içsin diye . Iyi geliyor
Zezgit Bizim kabızlık sorunu var. Doktor yemeklerine biraz kat demişti. Başka bi doktor da çay kaşığı kadar ağzına verebilirsin dedi.ben veriyorum ya sade zeytinyağı yada organik pekmezle karıştırıp veriyorum şuara.