kbranr582_ kızlar toplu cevap veriyim size ve beni iyi dinleyin ben çok ama çok çektim kızım 4 aylıktı bıngıldağı tamamen kapandı İstanbul Okmeydanı devlet hastanesinden beyin cerrahisınden randevu aldım ve kontrollerini devamlı yaptırdım 10 aylıkken tekrar götürdüğümde benim SURATIMA DİREK ÇOK ACİL AMELİYAT OLMASI EĞER AMELİYAT OLMAZSA ENGELLİ VE ZEKA GERİLİĞİ YAŞICAĞINI SÖYLEDİ ERTESİ GÜN HEMEN AMELİYATTA ALICAĞINI SÖYLEDİ NEYE UĞRADIĞIMA ŞAŞIRDIM VE 2. Kızıma hamileydim çok doktor araştırdım kaç hastaneye götürdüm EN SON MEDİPOL BAĞÇILAR PROFESÖR DOÇENT NECAT AKALAN ÖNERDİLER BU AMELİYATLARI YAPAN 5 doktor varmış ve ilk sırada gelen doktorların biri eğer cahil bi insan olsaydım hemen bu çocuğu ameliyat edelim diyen bi doktora çocuğumu ameliyat ettirirdim MEDIPOL ’deki doktor bakar bakmaz bu çocukta bişey yok sakın ameliyat ettirme dedi İYİKİ O DOKTORU DİNLEMİŞİM ŞUAN KIZIM 2 yaşında ve ben kontrollere de götürüyorum Allah’ıma şükür kızımda hiç bişey yok AKSİNE ÇOK ZEKİ ÇOK AKILLI KIZLAR SİZE DİĞECEĞİM ŞU Kİ BENİM YAŞADIĞIMI YAŞAMAYIN ÇOK ARAŞTIRIP KONTROL ETTİRİN BENİM KIZIMDA BINGILDAĞI ERKEN KAPANDIĞI İÇİN KAFA YAPISI AVRUPAİ YUVARLAK DEĞİL ODA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL BU AMELİYAT ÇOK ZOR BEBEĞİNİZİN KAFASINI ORTADAN KIRIP PARÇA KOYUYOLAR KAFA YAPISI DÜZELSİN DİYE ŞİMDİ SİZE RESİM EKLEYEBİLİRSEM ÖNCESİ VE SONRASI EKLİCEM BAKABİLİRSİNİZ SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SEVE SEVE YARDIMCI OLUR İSTANBULDA BİLDİĞİM SADECE BU İŞE BAKAN EN İYİLERİ OLAN DOKTORLARA REFARANS OLABİLİRİM