Mce 1cocukannesi bizimki kalkmıyor daha ayağa hiç . Oturuyor ama. Ben de indireyim artık . Uykusu da çok hafif koyarken sıkıntı olmaz inşallah alisiriz
canimbenimm Mce yorumlara katiliyorum dikkat edilmesi gereken bi durum. Benim oğlum 6-7 aylikken ben odadan çıkınca kenarlardan tutunup kalkiyordu. Allahtan yanindan cok ayrilmiyodum da fark ettim
Ozge_5555 Mce indirin bnce anne yani besigi ise yandan bir kademe indirdiğinizde aşağıya kolay koyarsiniz
GlgnOlgun Mce dönmeye başladığında alt kademeye aldım yukarda dönmesi sıkıntı oluyor ki sizinki baya büyük bence geç bile kalmışsnız
saribez Mce ben de aynı şeyi bugün düşündüm tutunup kalkıyor bi de gülüyor bana anaaammm aklım çıktı Allah korusun orta kısmı kaldırcam ama gece çok sık emmek istiyor uyanıyor o zorlayacak beni
Ebrarkolcetin Mce aynıymış çocuklarımız ben çoktan getirdim, 2-3 ay rahat oluyor getireli kızım henüz o zamanlar kalkamıyordu ama ben korktum hani kalkar düşer falan diye
Mce Ebrarkolcetin şükür yasamadik ama son günlerde oturup etrafa meraklı olunca korktum bugün indirdik yatağı 😊