Aselin_Annesiii _ipekk18 Allah kabul etsin inşallah simdiden. Ben yeni duydum demek ki baya tutan varmış süt ve hurma ile
birannee416_ Aselin_Annesiii Sütün kalitesini etkiler mi acaba gerci Rabbim yardım eder bende denıycem ilk gun tesekkur ederım bende cesaretlendım😊🤲🏼
Aselin_Annesiii birannee416_ Rabbim yardım eder inşallah canım bizimki gece güzel emiyo sadece gündüz şap şup geçiriyoruz 😄
Aselin_Annesiii 3kedili2bebekli tabiki zorlanırsam başka türlü tutarım inşallah aciklamaniz için teşekkür ederim
maviev35 Aselin_Annesiii geçen yıl sadece 1hurma ve 1litreyi geçik su içiyordum sahurda. Hiç acıkma filan hissetmiyordum. Ama bu yıl emzirdiğim için yapamam.
Kerem_k1 Aselin_Annesiii zülalin sayfasında gördüm daha bügün ama emziriyorum ve sütüm giderr diye korkudan tutamam bu sene.
Emily37 Aselin_Annesiii birde ben bu süreçte bestlak damla ve solgarın vitaminlerini kullandım canım ve bolca su.
Aselin_Annesiii Emily37 bestlağı bende kullandım canım ama daha çok roka kuru bakliyat bulgur pilavı ve vişne suyu arttırdı benim sütümü taş gibi oluyodu göğsüm şaşırıyodum onlara biraz ağırlık vermişim su da çok önemli iftar sahur arasi 3 litreyi tamamlarım artık
Emily37 Aselin_Annesiii yeşillik evet süper süt yapıyor canım.bende de kara lahana yemeği inanılmaz süt yapıyor.bulgur bende süt yapmıyor🤦🏻♀️Bol su dediğin gibi inanılmaz işe yarıyor.Rabbim hayırlısıyla başlayıp bitirmeyi nasip etsin