Badeninannesi1 1koalannesi ek gıdaya başladığımdan beri ne gördüysem denedim iştah bi gitti bi geldi iştahlı zamanında bile öyle çok cok yiyen bi çocuk olmadı çocuk yemek yemeyi sevmiyorsa gerçekten hiç bir ilaç takviye işe yaramıyor günü kurtarıyor Allah yardımcınız olsun
gulsmkara1 1koalannesi kendisi önermedi ben sordum verebilirmiyim diye haftada iki defa balık yiyosa gerek yokmuş ama yiyemiyosa gün aşırı bir çay kaşığı öneririm dedi. biz sık sık balık tüketmiyoruz bu yüzden ben tercih ettim ama sizin bebeğiniz haftada iki defa balık tüketiyosa gerek yok tabiki🌸
1koalannesi gulsmkara1 çok teşekkür ederim , biz de çok tüketmiyoruz balık , ben de doktora danışıp kullanayım o zaman , siz hangi markayı aldınız ve memnun musunuz?
gulsmkara1 1koalannesi ferrum benim bebeğimi aşırı kabız yaptı çok zorluk çektim o yüzden onu kullanmayı bıraktım maalesef
gulsmkara1 1koalannesi blw yöntemini denedinizmi hiç denemediyseniz bide o şekilde yapın yumurta vs bırakın önüne kendi yesin belki işe yarar.
1koalannesi gulsmkara1 evet hep önüne koyarım sulu şeyler dışında , kendi de yemiyor maalesef, yemek yemeyi pek sevmiyor 🥲
1gulceninannesi 1koalannesi bir dönem bizde de oldu meme saatlerini düzenledim. Büyük ihtimalle doyuyordur ve sıvıya alışık olduğu için katı gıdaları reddediyordur. Aç bırakmak değil ama biraz öğünlerin zaman aralıklarını açın. Uykudan kalkınca örneğin biraz oyalayıp sonra yediriyorum. Yemekten 1 saat sonra falan meme veriyorum öyle yapınca hem yiyor hem emiyor.
1gulceninannesi 1koalannesi birlikte yiyin onun karşısında abartılı hareketler yapın yemek yerken mutlu olduğunuzu gösterin. Stresinizi hissetmesin ne olursa olsun o zaman inadına yemek istemiyorlar.
Esrasarall 1koalannesi 1koalannesi beyorganik çözüm olursa ne olur yazın, şimdi ağlatarak okuyorum bu postu. Artık psikolojim bozuldu yemiyor diye
1koalannesi Esrasarall bir hafta oldu nerdeyse kullanıyoruz iştahı hala aynı maalesef, yemiyor yemiyor yemiyor
Gzide32 1koalannesi vallahi şuna ne desem diyim ben çok zorlandım zamanla bebekte sen de rahatlıyorsun boşver akışına bırak emiyorsa emsin mama içiyorsa mama içsin meyve yesin bağırsak dengesi için şuna maflor önerebilirim meyve yiyorsa meyve yesin muzla besleyebilirsin muzlu yumurta severse ondan bi deneyebilirsiniz benim bebeğim asla yumurta almıyor ama muzlu olunca yarısını bitiriyor 1 tam muzu ez yumurta ile çırp kısık ateşte altlı üstlü pişir kesin sever diyebilirim kek seviyorsa kek yedirebikirsin ama normal yemekleri tekrar kabul etmesi zaman alacak biraz azılar uzayınca rahatlarsınız tetagil önerebilirim diş ağrısı olunca rahatlatır bi nebze
1koalannesi Gzide32 inanır mısınız denemediğim tarif kalmadı , bir de elimden yemiyor diye hep önüne koyuyorum ama ağzına götürmüyor ısrarla , yerlere atıyor hep 🥺 evet azı dişleri yok diye belki de çiğneyemiyor o yüzden de atıyor olabilir diyeceğim ama sulu şeyleri de reddediyor
Gzide32 Başta kek de istemiyordu sadece muz portakal mandalina bunları yedi hep sürekli emdi sonra sonra açıldı aslında hala iştahsız çok yanlış olduğumu biliyorum ama mecbur kaldığımda video açarak yediriyorum
gulyabani 1koalannesi kızımda da aynı şekilde oldu 1 yaşına girdiği gün başladı tam 3 ay boyunca ağzına kaşık sürmedi hergün ağlıyodum üzüntüden. Herşeyi elimle yedirdim. Çorbayı pipetle içerir duruma geldim. Kaşık reddi olabiliyomuş çocuklar da 3 ay sonra düzeldi kendiliğinden. Çok zor bi durum allah yardımcın olsun
1koalannesi gulyabani akışına bıraktım ama ilk üç yıl vücut gelişimleri için çok önemli , aklıma bu gelince stres oluyorum ne yalan söyleyeyim, et tutkuya tavuk hiçbir şey yemiyor , ilk zamanlar yumurta yiyordu az da olsa onu da bıraktı