Pembebeyzmavi nili1104 gece olanı mı gündüz olanı mı kullanıyorsunuz ben ikisinide aldım daha kullanmadım duruyorlar öylece
1ciftyesilgozzz Bana yurtdışıdan bi şişe gelmişti onu bitirdik tr de olanını aldık ama bence orijinaliyle Türkiye’dekinin alakası yok. Hiç etkisi olmadı ben de kullanmadım başka vi ürünle çözdüm
Pembebeyzmavi 1ciftyesilgozzz benimde emin olamadığım buradan aldım orjinal bir ürün değilse birde zarar vermiyim çocuğa korkudan kullanamıyırum
miray777 nili1104 merhabalar bizimde doktorumuz özellikle geceyi önerdi, geceleri çok geç uykuya geçme problemimiz de olduğu için.fakat gün içinde çok uyku hali yaptı sizde de oldu mu? Böyle olunca kullanmak içimd sinmedi
Pembebeyzmavi 1ciftyesilgozzz bende nurse harveys damla kullanıyorum asla fayda etmiyor hele bugün yine saatler süren uyumama ve huzursuzluk krizi yaşadık. Bir çocuğum daha var baş etmek çok zor oluyor. Mommy bliss vermek zorunda kaldım istmeye istemeye. Verdiğimden beride araştırıyorum içinde pasiflora varmış çok pişman oldum. İnşallah bir zararı yoktur. Bende o zaman nurse harwey şurup alıp deniyim en azından eczanese satılan bir ürün
1ciftyesilgozzz Pembebeyzmavi passiflora aslında bir bitki eder miktarda varsa zararı yoktur orjinalinde varmıydı gerçi onu hatırlamıyorum. Yine de bile bile kullanmak istememeniz normal 😌 colex şurup çok iyi geldi bize mucize gibiydi 😀 inşallah size de iyi gelir
Pembebeyzmavi 1ciftyesilgozzz colexi denicem. Ya benim 3 yaşında bir kızım daha var. Bu akşamda evde herşey birbirine karıştı büyük kozımın uyku saati diğeri ağlıyor bir yandan durmuyor çaresiz kaldım bir ml verdim mommy blissten. Çok geçmedi hemen derin bir uykuya geçti. Rahatsız oldum yani normal mi böyle olması. Yani ben sancısı ağrısı geçsin diye bir şey verme ihtiyacı hissediyorum. Sancı geçtiği için mi yoksa uyku ilacı mı bu anlamadım.
1ciftyesilgozzz Pembebeyzmavi colexde de. Aynı etkiyi yapıyor:) gevşetiyor uyumasına yardımcı oluyor sancıları tolere ediyor. Biz çok kullanmadık iki hafta içinde azaldı bitti sancılar
Pembebeyzmavi 1ciftyesilgozzz çok soru sordum kusura bakmayın🙏🏻 cokexi bebeğiniz ne kadarlıkken kullandınız. Momytbilisside ne kadar kullandınız
derensmommy Pembebeyzmavi merhaba Pembebeyzmavi merhaba kullandınız mı mommys blissi? Bende bugün aldım başlamayı düşünüyorum
nili1104 miray777 biz kullanmayı bıraktık şükür gaz problemi geçtiği için. Gündüz bizde öyle bir sorun olmadı belki sıcaktan bunalıp mayışıyordur bebeğiniz
utkummm nili1104 merhaba uykulari duzene girdi mi gercekten 9 gun sonra 6 aylik olucaz hala gaz derdinden uyuyamiyo yarim saate bi kalkiyo gecede,gazina iyi gelip uyur mu guzelce yavrum