kornisontursu_ ikioglanannesi__ adet olunca sütte bi azalma oldu mu acaba öyle söyleniyor da ya da bebeğiniz emme konusunda değişiklik yaptı mı
ikioglanannesi__ kornisontursu_ yok aksine benim sütüm azdı daha da arttı kişiden kişiye değişiyor sanırım
elifnur213 efelinamoms soğan veya maydonoz suyu süt tadı değiştiriyor diyorlar denemiş miydiniz acaba
ozlemtuncay46 elifnur213 soğan ama sütü arttırıcı etkisi var sürekli tavsiyelerde duyuyrm tadını değiştirse önerirler mi ki
ozlemtuncay46 efelinamoms sürekli hamilemiyim acaba diye düşünüyorum spiral taktırmaya gitmedim regl olmayınca ağrısı çok oluyormuş hap da kilo yapıyor diye istemiyrm emziriyorum diye de iğne yaptırmıyrm Allah’a emanet yaşıyoruz
efelinamoms ozlemtuncay46 emzirdiğim için hap kullanıyorum daha 1 ay olmadı ama ben sorduğumda yılda yapacağı 1 kg denildi doktor tarafından
MihraEliff ozlemtuncay46 vallahi umarım diğer aylarda düzelir çünkü berbat birşey halsiz bitkin oluyorsun ağrın oluyor bir yandan cocukla ilgilenmek zorundasın lavabodan çıkamıyorsun o ayrı bir konu hatta dışarı bile çıkamadım ben
ozlemtuncay46 efelinamoms ya bilmiyorum zaten doğumdan sonra kilolarımı veremedim üstüne bide alırım diye çok korkuyorum
efelinamoms ozlemtuncay46 bende çok bi kilo kalmadı ama yiyorum ben ona rağmen çok iyiyim diye düşünüyorum ( kendimi motive etme şeklim) 😁