Oğlum 5 yaşında boyun bezeleri sürekli şişiyor diye hematoloji de kontrole götürdüm sıra beklerken bir kadın geldi 40 li yaşlarda oda sıra bekliyor du benimle. Ekrana baktı sonra bana döndü yusuf senin oğlun mu dedi evet dedim. Sonra bana döndü dediki yusuf lar kadersiz olur bahtsız olur benim oğlum da adı yusuf tu kanserden öldü. Sonra bir oğlum daha oldu onunda adını yusuf koyduk oda hiçbir belirti yokken tahlillerj hepsi temiz ken benim israrim uzerine kemik testi yapıldı ve kanser hastasi olduğunu öğrendik. Şimdi serviste 9 tane yusuf ile tedavi görüyoruz. Senin oğlan da kanser dir tahlilleri temiz çıksa da inanma ahh kadersiz çocuk deyip başını okşadı oğlumun. Ben dondum 😭 başımdan aşağı kaynar sular döküldü yutkunmamadim cvp veremedim. Siramiz geldi Dr tahlillerimize baktı çok güzel hiçbir sıkıntı yok artık kontrole gelmenize gerek yok dedi. Ben sulu gözlerle doktora bakım hocam dışarıda bekleyen kadın diye söze başlayıp özet olarak anlattıklarını anlattım oğlum kanser ise anlarım dimi tahliller de illa sorun çıkardı dimi hocam? Dr dedi ki o kadının piskolojisi bozuk sen ona bakma. Şimdi ben nasıl unuturum o sözleri ya çok etkilendim ya gerçekten oğlum hasta ise ve ben bunu farkedemiyorsam bilmiyorum öyle herşeye kanan biri değilim ama bu sözler beni çok etkiledi 😥 uzun oldu ama lütfen okuyun