kmslbusra 38 i geçiyormu normalde bizmde 2 gün sürdü calpol verdim bende ama şuan geçti ağrısı oluyor ama yinede
minikuzum67 kmslbusra ilk günler 37.2 37.5 falan seyrediyordu sadece bugün bir kez 38.7 i buldu fitil koydum şuan düştü çok şükür
kmslbusra kmslbusra yok gecmedi ama kafada ates oluyordu genelde acaba boğazı flaanda ağrıyor olabilirmi oda ates yapar
PeekaBoo_ minikuzum67 ilaç alınca düşüp yeniden mi çıkıyor yoksa düşürmekte zorlanıyor musunuz? Bir de ateşi kaç?
minikuzum67 PeekaBoo_ ilaç verdigimde düşüyor ..etkisi geçince tekrar yükseliyor ama 37lerde seyrediyor du geneelde bugun ilk kez 38.7 ye yükseldi..fitil falan koydum iyi şuan ..başka bir şikayeti de yok .. sadece ateş birde dişlerini kaşiyor işte arada ..bundan bir ay önce de ateşi yükselmişti o zmn daha da fazlaydi.direk özele acile gittik kan tahlilleri temiz çıktı..bogazlarnda yada kulağında da birşey yoktu .. diş olabir demişti doktor.. o yüzden şimdi direk doktora gitmedik . merak ettm diş ateşi normalde kaç gün sürer diye
deniztalta Ateş yapmaz diş . Kafa sıcaklıpı yapar vücut genelde normaldir hatta terli hissedersin elleri yanabilir , oldu ki ateş oldu (bünye meselesi) 38 i geçmez oda. Hemen ilaç vermeyin ılık duş ile dırumu takip edin dirençli ve yükselen ateş diş değildir
minikuzum67 deniztalta Evet ilk iki gün bahsettiğiniz gibiydi kafası sıcak vücudunda yoktu.. ateşine baktigmda 37lerde seyrediyor du…duşta aldırdım .. ılık bez de koydum bugün ilk kez 38.7 ye çıktı fitil fln koydum düştü çok şükür
minikuzum67 deniztalta @PeekaBoo_ @kmslbusra kızlar hepinize teşekkür ederim 🌸 bugün doktora gittik diş değilmiş malesef kanında enfeksiyon çıktı 😔
ozlemtuncay46 2gün ateş düşürücü verdim şuan da var ateşi ama aşırı değil dişi de çıkmış gibi elime geliyor artık yarına iyice çıkar bence
G345 minikuzum67 merhaba şimdi yazınızı okudumda benim kızımda 37.3-37.8 geçmeyen ateşi oluyor uzun süredir
deniztalta minikuzum67 bu yüzden öyle dedim zaten ama korkutmak için de başka bişey yazmadım geçmiş olsn
minikuzum67 Aminemm_ evet ilk günler 37.5 falndii kafa da oluyordu ateş genelde o yüzden yanıldık biraz