kamilee İki aylik bebegim var. Dogumdan sonra enfeksiyon kaptigim icin yaklasik bir ay hastanede kaldim. Bu surecte bebegime anne sutunu sagip biberonla vermek zorunda kaldim. Simdi de meme reddi yasiyorum. Biberonu birakmak icin neler yapabilirim. Ha bi de silikonla emziriyorum onu da biraktiramiyorum 😕
Alparslann__ kamilee evin içinde hoplaya hoplaya emzirirdim sakinken loş ışıkta en önemlisi sen stres olma vallahi hiisediyorlar evinde fazlalık kaynana falan varsa kış kış et
lAmMelodi kamilee Bende de var.Kızım iki aylık.Burda bir hanım efendi kucaginda ver dedi öyle yaptim.
tazelianne kamilee hiç pes etmemelisin her fırsatta vermen çok işe yarar benim de baştan sütüm azdı emmek istemiyordu ama her fırsatta verdim alıştı🧿 inşallah sizinde alışır🙏🏻
atesarp kamilee aşamadık 3 aylikken reddetti ne denediysem almadı ten teması silikon uç uykulu tutturmak aklına gelebilecek her yolu denedim olmadı umarım siz başarabilirsiniz
nurakkoyun Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz meme reddi yaşamadık fakat genel olarak ilk memeyi tutturmada çok zorlandık. Silikon uç ve eds kullandım .Fakat 2 ay boyunca her emzirme öncesi memeyi uçsuz ve eda olmadan tutturmayı denedim.Başlarda hiç almadı ama zamanla git gide tutmaya ve emmeye başladı.Silikon ucu bırakma diye videolar var YouTube da kademeli olarak o şekilde de deneyebilirsin.2 aylık çaba sonunda tabii bebeğin de çenesinin kuvvetlenmesiyle silikon ucu ve eds yi bıraktık biz.
durununannesiiiiii nurakkoyun benim bebeğim de de aynı sorun var sağıp biberonla veriyorum ya da uçla emiyor fakat uçla da bazen red yaşıyorum kafasını geri atıyor siz nasıl bıraktınız silikon ucu
alialper benim bebeğimde de uzun bir süre red durumunu yaşadım. öncelikle nasıl huzurlu hissettiğine baktım bazen ayakta hafif yaylana yaylana bazen pilates topunda bazen de kucağımda sallaya sallaya ve eğer bunlara rağmen red ediyorsa 2 saatte bir emzirmeyi yapıyorsam 2 buçuk saatte bir yapıyordum ki çok acıkıp red etme yapmasın ilk zamanlar çok ağladı ama çok şükür bu çözümleri bulunca ve kendimde sakin ilerleyince ağlaması da olmadı sabırla aştık red etme durumunu.
tazelianne mbs4416 1 ay içerisinde başladı emmeye, emmediği zamanlarda baştan emzirmeyi denedim arkadan sağdığım sütten verdim ama baştan hep emzirmeyi denedim kolaya alışmasın diye
anneliquee Sabır isteyen bir süreç ama geçiyor, pilates topunda emzirme işe yarıyor gerçekten fakat ben duşta emzirmeyle aşmıştım bu durumu, hem silikon aramıyor hemde reddetmiyordu. Deneyin derim 🙏🏻
durununannesiiiiii anneliquee duşta nasıl yaptınız bende denemek istiyorum ciddi red var benimkinde 🥲
Bafrapidesi atesarp maalesef bizde asamadik ve emmeyi bu hafta brakti bunalip stres yapmakta sütumde kesildi 😒
Keremikomoms atesarp nasıl bi anda reddediyorlar ben anlamıyorum bu bebekleri peki öncesinde emiyordu demi birde üç aylıkken meme reddi yaşamıyormuş sanırım genelmiş bu
meltem32 bızde suan 4 aylık olduk 2 aylıkken yasadık aynı sorunu memeye geldıgınde cocuk ole bır aglıyodu kı anlatamam sıze uyudugunda uyanınca hemen verıyodum daha cok emzırmeye calısıodum aralarda emmek ıstıyodu fakat aglamaktan emmıyordu emzıgın ucune recel surdum sonrada gogsumun ucuna surdum sonra emzıgı cıkarıp hemen memeyı verdım ve aldı bazen hala yapıyo arada ole yapıyorum ole ole atlattık o donemı
MonicaGellerCB kamilee ayakta emzirmeyi deneyin. Bebeğinizi kucağınıza alıp memenizi silikon uç olmadan ağzına tıkayın ve yürüyün. İnşallah işe yarar. Meme reddi yaşayan bebeklerde bu yöntem işe yarıyor.
anneliquee durununannesiiiiii birlikte duşa girdik suyun sıcaklığının da etkisiyle sakinleşiyor ve sizinle ten temasında bulununca anne karnını anımsıyor sanırım, tabureye oturmuştum ben kucağımda emzirdim, bir kaç gün bunu denedikten sonra ağlamaları azalmıştı, sonra yine ara ara tekrar ettik düzeldi
elif0404 Oglusumunannesii bebeğim 5 aylık 1 haftadır yaşıyorum ilk defa uyanıkken asla emmiyor ağlıyor uyurken emiyor sadece ne yapmalıyım