Unicorn67 nml çoraplı 😌 bir süre çorapsız uyuttum usuttu gibi oldu burnu tıkandı ve öksürük başladı sonra hep çoraplı uyuttum ama bu e bebek mağazalarında falan satılıyor çoraplı pijama ondan giydiriyorum
vildanzeynep nml Çok güzel soru Ben çorapla uyutuyorum. Ama hangisi doğru acaba doktora sorup dönüş alan oldu mu merak ettim
Kizannesi1823 nml Çorapsiz uyutuyorum canım çorap kan dolaşımını etkiliyor çünkü hem rahat uyuyorlar her konuda çorapsız ☺️
nml Bende hep üşür diye çorapla uyutuyorum ama bazı yerlerde çorapsız uyutun çıkıncaz merak ettim.Banada üşüyorlarmış gibi geliyo hep
Gzide32 Evimin sıcaklığına göre şu anda çorapsız ama mevsim geçişlerinde ev soğuk olduğunda çoraplı ama ince lastikli olmayan rahat çoraplardan giydiriyorum zaten sıcak olunca bebeğim de çoraplı uyuyamıyor çorabını çıkarıyorum sonra emip dalıyor uykuya
Sienna Corapsız uyutup togg gıydırıyorum ayaklardan negatıv enerjının cıktıgını corapla bunun mumkun olmadıgını duymustum ee kadar dogru bılemem ama kendımde rahat edemem corapla
gokcekocyigit07 nml gece çorap giymek kan dolaşımını etkilediği için zararlıdır, yalnızca çocuğumuz değil biz de giymeyiz 😌 bir zararı olmasa da yatarken çorap sevmeyengillerizzz🤣
beyaz_akca Çorapsız uyutuyorum kan dolaşımı ve gelişimi için eğer çorap ile uyatacaksaniz bol ve rahat bir çorap olsun 🤗
adenru nml çorapsız. kan dolaşımı açısından zaten çorapsız daha rahat uzun uyuyor. doktorlar da çorapsız uyutun diyor
Menessasmom nml yazın hep çorapsız ama kışın malesef uyutamıyorum sabaha kadar buz kesiyor çünkü kendide üşüyor üstünüde asla örten bi çocuk değil çok sıkmayan ince çorap giydiriyorum