BuseveMinigi Aycan12ay peteğe yakına koysam sıcak olması için problem olur mu? Kusura bakmayın size de zahmet veriyorum ama balık bilgim sıfır. Hiç beslemedim. Oğlum çok heveslendi.
BuseveMinigi Aycan12ay tamamdır petekler kapalıydı belki de soğuk geldi balığa. Çünkü aldığım yerde özel odada bakıyorlar oldukça nemli ve sıcak bir yerdi balık şoka girdi belki de.
Aycan12ay BuseveMinigi sudan suya aktarıldığında alıştırmadan koyduysanız ondan da şoka girebilir eşim hep yeni balık aldığı zaman önce akvaryum suyuyla alıştırıyo sonrasında akvaryuma atıyo
Aycan12ay BuseveMinigi akvaryum suyunu değiştirirken damacanayı 1 gece öncesinden doldurup suyu dinlendiriyo vs çok ince işler ve uğraştırıcı
BuseveMinigi Aycan12ay aldığım yerde sıkıntı var o zaman yani su verebilirdi bana. Yarın arayacağım tekrar. İşin tuhaf tarafı bebek arabam tamirde bugün biri elimde biri kucağımda yürüyerek gittim geldim perişan oldum. Üzüldüm yani bu da ölmesin.
BuseveMinigi eraysen poşetin içinde biraz suyu vardı onun üstüne arıtma suyu ekledik. Direkt koyabilirsiniz dedi. Sordum da bi sıkıntı olur mu diye yok dedi.
eraysen BuseveMinigi çeşmeden akan su soğuksa ondan olmuş olabilir sıcak bir ortama koyun ama suyu direk ısıtmayın inşallah çok etkilenmemiştir
BuseveMinigi eraysen inşallah ya çokta sevmiştim ☹️☹️☹️ oğlumun odası sıcak oluyor oraya koydum bi hareket etse içim rahatlayacak.
eraysen BuseveMinigi inşallah düzelir aklınızda bulunsun bundan sonrası için bir şişeye suyu doldurup balığın içinde bulunduğu su ile aynı ısıya gelene kadar bekletip öyle su değişimi yapın yoksa ani ısı değişiminden kaynaklı şoklanabiliyorlar
Liliyy BuseveMinigi pek iyi gelmedi bizde 4 gün önce aldk şimdlk iyi yzüyo bide balığın pulları rengi değişik geldi bana hasta gibi
BuseveMinigi Liliyy arayacağım yarın gerekirse geri verip başka bir yerden alıcam yazık balıklara adıyorum artık..
ozgeyenigul BuseveMinigi melek balıkları asla fanusta yaşamaz çok hassastırlar akvaryumda bile bir sürü cihaz gerekir, aldığınız yer para kazanmaya çalışıyor sadece. Bu balıkta ölmüş ya da ölüyor, balıklar yan dönüyorsa ölüyor demektir.
BuseveMinigi ozgeyenigul yazık gerçekten giden param olsun önemli değil ben balıklara acıdım yazık yani. Bende kendim araştırıp öğrendim bu niye böyle oldu anlamadım. Bakın diyorum ki direkt ekleyebilir miyim evet evet diyor.
ozgeyenigul BuseveMinigi para sevdası diyoruz kısacası. Yazık olan hayvanlara oluyor. Bu beta muhtemelen hastadır bu arada.