BuseveMinigi Bugün beta balığı aldık eve geldik güzel yüzdü oynadı ama şimdi suyun üstünde yan yatıyor. İnternette uyuyor diyor ama ölmüş gibi ya bakan besleyen var mı 😣
Alparslann__ BuseveMinigi ölüyor galiba bende bir sene baktım bir hafta boyunca suyun üstünde gezdi böyle hareket etmeden sonra dibe indi öldü
Aycan12ay BuseveMinigi ölmemişse de hali pek iç açıcı durmuyo dış parazit olmuş aşılama yapılmadan balık alıştırılmadan başka bir suya koyulmuş dolayısıyla balık strese girmiş bakteri çakışması olmuş
BuseveMinigi Tavuklupilav vermedik aldığımız yer günde 1 defa besleniyor biz verdik yarın verirsiniz dedi.
BuseveMinigi Yuzuklerin_efendisi0 benimde aklıma o geldi. Arıtmadan direkt koyun suyu dedi bir de orada ki sudan poşette verdi karıştırıp koydum.
BuseveMinigi Tavuklupilav ölmüş müdür… daha bugün aldık ya.. özellikle de sordum yani bakın ekstra birşeye gerek var mı diye deliricem..
BuseveMinigi Alparslann__ Tavuklupilav Ay çok üzülürüm ya aldığım yer 1 hafta önce bana 2 tane melek balığı verdi özellikle söyledim fanusta bakıcam uygun mu diye evet dedi. Bugün bir tanesi dibe çökünce geri götürdüm beta ile değiştik. Çok moralim bozuldu.
BuseveMinigi Aycan12ay yaaa şu an yapabileceğim bir şey var mı? 1 saat önceye kadar oynuyorduk ayna felan tuttuk hatta kabardı böyle.
ozgeyenigul BuseveMinigi melek balıkları asla fanusta yaşamaz çok hassastırlar akvaryumda bile bir sürü cihaz gerekir, aldığınız yer para kazanmaya çalışıyor sadece. Bu balıkta ölmüş ya da ölüyor, balıklar yan dönüyorsa ölüyor demektir.
BuseveMinigi Aycan12ay peteğe yakına koysam sıcak olması için problem olur mu? Kusura bakmayın size de zahmet veriyorum ama balık bilgim sıfır. Hiç beslemedim. Oğlum çok heveslendi.