Cigdemom Ya kilotlu tül çorap alıyorum ya giyerken kaçırıyor yada giydikten bir saat sonra nasıl beceriyorsunuz uzun süre kullanmayı ha ben çok kalın giymiyorum ama yinede kullanım özürlüyüm kullan at yapıyorum resmen 😅
vaybenimhalime Cigdemom Bende kullan at yapıyorum o çorapları. Hatta giydiğim zamandada kesinlikle yanıma oje alıyorum 😂 Bana termal olanlar uzun süre gidiyor sadece.
Marianne Cigdemom aldıktan sonra bir gece poşetiyle buzluğa atıyorum. Öğrenciyken ev arkadaşım öyle yaptığını görmüştüm. O zamandır bu zaman hep öyle yapıyorum 😬 2-3 aya gidiyor.
vaybenimhalime Cigdemom Kışın hem sıcak tutuyor hemde kaçma problemi yaşamadım. Çok sık elbise giyen biriside değilseniz eğer bir tane alınıp koyulabilir bence, uzun süre kullanılır, ama yazın giyemezsiniz çünkü pişersiniz 🫠
Sevah Cigdemom 🙃🙃🙃🙃blok yine aklıma geldi bugün teyzemle annemin konuşması annem doğulu amca oğlu hacca gitmiş gelmiş ama Allah bir an önce alsın dedim onu O kadar mı olur annem kalın ten çorap gitmiş konu konuyu açmış sende ten çorap giymişsin bak demiş Allahım anne sen ne dedin peki dedim 😄 ben öyle sevdim giydim dedim diyo anne dedim sen çorabı çıkartıp kafasından aşagı geçirseydin ya da ağzın a soksaydın diye adam. Hacı imiş ulan sen sapık mısın adi ayak. Fetişti midir nedir sanane milletin kalın renk çorabında ki şevke getirdi seni iyiki orda değildim 🙃🙃🙃hormonlarrrr. Tavannnn ağzına sokardım o çorabı dünya görmemişin bu arada çorap kadını olmanla ilgili değil şekerim çabuk kaçıyor o çoraplar 😄