Papatya0808 Tazeannnee1 evet yediğim günler kusma oluyordu şimdi tamamen kestim hazır paketli gıdalar da tuketmiyorum
Tazeannnee1 Papatya0808 yani bizde şöyle oldu toplamda 6 kere verdiysem 3 kere fışkırır tarzda 3 defa aralıklı olarak kustu dr dene bir daha dedi denedim bir kaç kere daha kusma olmadı o yüzden net yumurtadan oldu diyemiyorum
Papatya0808 Tazeannnee1 Bizde kan ve kolundan deri testi yaptılar canım çok basit işlemdi aglamadı bile
Tazeannnee1 ikiekmekaldimevegidiyorum bizde mustela kullandık ama geçirmedi onun yanı sıra hametan ve locoderm de kullandık ama tekrarladı sürekli
ikiekmekaldimevegidiyorum Tazeannnee1 o zaman kortizonlu krem verebilirler genelde bebeklere vermemeye çalışıyorlar ama geçmeyince mecbur veriyorlar bir iki gün bir kere sürünce geçiriyor doktora götürün isterseniz tekrar
tombikinannesi Tazeannnee1 canım benimkinde karnı ve bacaklarında oluyodu şimdi ilaç ismi vericem ama özel hastanede prof dr muayne oldu bebeğim alerji testi de yapıldı mesela benim bebeğimn susam ev tozu kaju soya köpek alerjisi çıktı battaniye yün peluş oyuncak yasak krem olarak advanten kullandım bir gecede geçirdi dr egzama dedi de ilaç vermedimi peki?
Tazeannnee1 tombikinannesi hametan ve loco derm verdi cildiye çocuk doktoru da mustela önerdi 3 nü kullanıyoruz
Minikaslanannesi Tazeannnee1 Benim oğlumun da sırtında oluyordu kaşıntı da vardır sizde var mı bilmiyorum ama.Doktor bir hafta kullanması için krem verdi geçmezse gelin dedi gittik bizi alerji doktoruna sevk etti.Tabii biz alerji de sıra bulamadik ama şimdi geçti
gulaymercan Tazeannnee1 ben devlette 3 doktordan Bioderma ve kortizonlu krem tedavisine girdim egzama diyip yolladılar özele gittim bı anda dünyamız değişti çoklu besin alerjisi çıktı maması değişti diyete girdim 4 ay bebeğim o doktorlar yüzünden sıkıntı yaşadı bekletmeyin alerjiden anlayan bir doktora mutlaka gidin gidene kadarda bebeğinize yumurta bulunan süt bulunan ürünler vermeyin kendinizde emziriyorsaniz yemeyin eser miktarda dahi bulunmasin baklagilller yiyin patates vs kek bisküvi tatlı bunlardanda uzak durun
Tazeannnee1 gulaymercan bizim kide büyük ihtimalle böyle bir şey çünkü hiç bir şey yokken bi anda kabarıp kızarıyor birde alev gibi sıcak oluyor muhakkak özele gidip bir danışacağım çok teşekkür ederim yanıtınız içinde 💐💓
Nanem123 Tazeannnee1 Egzama çok nadiren de olsa bazen alerji olmasa da ortaya çıkabiliyor ama normalde doktorlar birinde egzama ortaya çıkmışsa mutlak bir şeye alerjisi vardır derler size şöyle söyleyeyim benim oğlumun yanakları da tıpkı sizin çocuğunuzunki gibi üç aylığından beri Bu şekilde şu an 3,5 Yaşında halen öyle hatta sadece yüzünde yok kolları bacakları hepsi sizin çocuğunuzun yüzü gibi tıpa tıp aynası ben de de alerji ve üroloji doktoruna götürdüm ve bütün alerji testleri yapılmasına rağmen hiçbir alerjisi çıkmadı ama yine de alerjik dediler çünkü bazen çıkmayabiliyormuş alerjisi olsa bile o yüzden bence bir alerji doktoruna götürün
Tazeannnee1 Nanem123 tmm çok teşekkür ederim yanıtınız için muhakkak bir özele götüreceğim devletteki doktorumuz pek üzerinde durmadı alerji doktoruna gideyim bi en azından içimde rahat etsin
tarcinlikurabiye Canım sen doktora götür yine , benim de bu şekilde oğlumun sırtında vardı, egzama dedi . , Bephantol sensiderm krem önerdi , dalinle yıkadım vücudunu , iyice kuruyunca da o kremi sürdüm ertesi sabah bü şey kalmamıştı . Sen de dene
Tazeannnee1 tarcinlikurabiye su anlık mustela verdi bizim doktor hametan var loco derm yazdı birde üçünü dönüşümlü kullanıyorum geçiriyorlar ama sonra tekrarlıyor locoderm kortizonlu olduğu için özellikle o hemen geçiriyor ama ben kullanmamaya gayret ediyorum onu eğer geçmezse birde bepantol kullanırım yanıtınız için çok teşekkür ederim 💖💐
Tazeannnee1 naz929_ yo yüzüne gelmiyor daha küçükken geliyordu şimdi gelmiyor yinede dikkat ederim çok teşekkürler