Ogretmenannex Merhabalar bebeğim 3,5 aylık şimdiye kadar gaz sorunu yoktu ama iki gecedir gazdan duramıyor. Fitilde verdim ona rağmen bitmedi . Böyle bir durum yaşayan var mı . Doktor bağırsak hareketi normal dedi ama çok üzülüyorum ona 😔
Cisemcagan17 Ogretmenannex bebeklere kimyon demisti dün bir anne bende o postu ariyordum faz damlası vermeme ragmen hala gazlı 1 cay bardağına 1 cay kaşığı demisti fakat gunde ne kadar verilen onu bulmaya calisiyordum
mooomm01 Ogretmenannex aşko kekik gaz yapan bir şeydir :( bebişe zeytinyağıyla ı love you masajı yap birde popişine parmağına zeytinyağı sürüp popişi uyar tabi içine felan sokmaya çalışma Allah korusun birde gazı varken yüzüstü yatır aşırı seviyorlar gazlı olunca
mooomm01 Cisemcagan17 kimyon çayını bende içiyorum bebeğime de gazı olunca 2 3 çay kaşığı veriyorum kuzum ben sancısını yatıştırıyor azda olsa sende iç ama günde iki bardak iç rahatlatır bebişi bende gazlı bir bebe anasıyım 😣
Ogretmenannex mooomm01 yapıyorum hepsini fitil bile verdim gün içinde 3 kere kaka da yaptı. Kuzenim doktor bağırsak sorunu yaşıyor dedi offf iyi de neden . Evet gaz yaptığını sonradan öğrendim azıcık da fazla içmiş olabilirim . İlk defa yaşıyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi
25fatmaa_28ibrahimm mooomm01 bir çay kaşığı falan mı atıyorsun suya bana 4 tane demislerdi kaynar suya 4 tane tohumu at fazlası bebeği ishal yapar demislerdi ama pek faydasını göremedim ya tarif yanlisti
Cisemcagan17 yeka38 çok teşekkür ederim 2 haftadır uyku uyuyamiyoruz ben emzirmiyorum yani sütüm kesildi başka ne yapabilirim
mooomm01 Ogretmenannex normal kuzum tabi o gazın üstüne sürekli beslenme yapıyor bu da gaz oluşturuyor zaman inşallah geçecek
25fatmaa_28ibrahimm Ogretmenannex 1 buçuk şu bardağı hazır suyu kaynat canım içine 1 tatlı kaşığı çörek otu at dinlensin demlendikten sonra 3 çay kaşığı bebege ver kalani kendin iç biz onunla rahatladık çok şükür tabi 2 tane falan gaz damlasida var ama benim bebeğim kolik bebek
Ogretmenannex 25fatmaa_28ibrahimm saolun daha önce çörek otu içmedim şimdi bir de ona tepki verirse diye korkuyorum. Çingen beşiğinde uyuttuk sonunda 😔 ah me zormuş biz ilk defa yaşıyoruz Allah kolaylaştırsın yavrumuza şifa versin kolik bebek anneleri cennetlik gerçekten
25fatmaa_28ibrahimm Ogretmenannex çok iyi anlıyorum sizi valla sancısı geçsin diye neler neler denedim bu sancilardan kaç kere acillik olduk ama 3 ay geçer dediler 6 ya girecez hala devam ediyor 6 dan sonra azalır diyo doktorlar 1 yaşında tamamen bitermiş İNŞALLAH 😇Allah kolaylık versin canım bebeğine şifa versin inşaAllah sancıları bitsin🤲