ParlaMom Ozturknur siz nerde oturuyorsunuz alamadınız mı hala rapor ben oradan almadım almaya gittim 20 bin dediler döndüm sonra başka şekilde aldım
ParlaMom Ozturknur 2.ye 15 bin 3.ye 20 bin istiyor yaşam. Doğum doktorunuzdan rica edebilirsiniz eğer özelde yaptıysanız. Fizik tedavi nöroloji kadın doğum vs. randevu alıp açık açık durumunuzu söyleyip rica edeceksiniz gerisi şans artık
ParlaMom Ozturknur ben yaşamdan hiç almadım doğum doktorumdan aldım ikinciyi de bi hastalığımdan dolayı aldım. Üçüncü için yaşama gittim 20 bin istediler bi özel hastaneye gidip doktora yalvardım isim vermeyeyim şimdi ama bu böyle oluyor
Ozturknur ParlaMom o zaman yasam 1. 2.yi başka terlerden alsan da 3. Yu kendileri verirken 20bindwn veriyor doğru mu hocam. 3. Raporu da kadjn doğumdan mi aldınız? Bir de normal Rapor alsam sonra heyet alınabiliyor mu?
ParlaMom Ozturknur aynen öyle bizden ya da başka yerden fark etmez diyor üçüncüyü nöroloji bölümünden yalvar yakar aldım
ParlaMom Ozturknur Ben şu şekilde yapıyorum bir ay heyet raporu alıyorum on gün normal rapor alıyorum bir ay heyet raporu sonra on gün normal rapor
Ozturknur ParlaMom peki bir şey daha soracağım. 10 günlük raporu kadin doğum değilde sağlık ocağından alsak sonrasında yine heyet alınabilir mi? Bir de 10 gün yerine 5 er 5 er de alınabilir mi?