Ysmnfrkn Eymeniim benim bebeğim 2 ay 26 günlük dili içeri hiç sokmuyor😁😁😁😁normaldir bence yaa her bebek bir olmaz diye düşünüyorum
Eymeniim Ysmnfrkn evet çoğu bebek yapıyormuş içim rahatladı akşam oldu hala bize dil çıkarıp duruyor gülüyoruz artık 😂
Hazal89 Eymeniim benim oğlumda 1 aylıkken yapmaya başladı sürekli o dil dışarıda gülerken bile yapıyor hatta oğlum dil cıkar diyorum yapıyor tükürüğüde seviyor
Eymeniim Sarekus bbenimki daha keşif yapma aşamasında ayaklarını kaldırıp izliyor 😂😂 5bucuk aylık ama pramature vaktinde dogsa 4olcakti o yüzden hala tutamasi normaldir herhalde 😂
deletedmom555 Eymeniim benimkide 4 aylık dilini çıkarıyor tükürükle ses yapıyor etrafa sıçratıyor hoşuna gittikçe daha çok yapıyor 🤦🏻♀️
ZelihAkann Eymeniim oyun oynuyor annesi benim oglum da 4 aylik agzina baloncuklar yapiyo dil çıkartığı normal yani
Songlkrdmn5 Eymeniim benim ki de sürekli ağzında birşeyler çiğniyormuş gibi yapıyor acaba birşey mi soktu ağzına felan dedim ili kez baktım yok öyle birşey yavaş yavaş yeni yeni şeyler öğreniyorlsr