petitonunannesii Kızlar son zamanlarda ev kredisi çeken var mı.Biz 2bucuk milyona ev bulduk.1 milyonumuz var acaba 1bucuk milyona kredi verirler mi.
MommmyAS petitonunannesii merhaba kuzenim Aralık ayında 1 milyon çekti Akbank’tan 2.80 oranla bizde çekmeyi düşünüyoruz Mayıs ayında
S_x_w petitonunannesii eşim esnaf kredibilitesi yüksek 7 milyon için danıştı bankacısına ancak 7 milyon faiz istedikleri için vazgeçti..siz de bi danışın derim
Deletedmom_106 petitonunannesii ev bulup ekspertiz yaptırmanız gerekiyor . Bi tanıdık 1 milyon 140 bin çekti geri ödemesi 4 milyon dedi yanlış değilsem daha yeni konuştuk hatta eve 1milyon 900 fiyat çıkarmış eksper . 1 milyon 140 alabilmişler konut kredisi
MommmyAS petitonunannesii bizim alacağımız ev 2 milyon 1 milyon biriktirdik o yüzden o miktarı düşünüyoruz. Kuzenimde aynı şekilde 1.5 ellerinde vardı ondan 1 çektiler siz bence ödeme imkanınız varsa başvurup zorlayın özellikle maaş aldığınız banka bazen faiz konusunda yardımcı olabiliyoe
petitonunannesii MommmyAS Nerde yaşıyorsunuz.2 milyona bulsam bende alacağım da yok ki ya 😔İşte ben maaşı yapikrediden alıyorum ama o da faizi çok yüksek ki gerçi verse yine de alırım da.Neyse bi bakacaz artik
MommmyAS petitonunannesii Anadolu şehrindeyiz orta halli bir ev alabiliyoruz bu miktara ama ist daysanız Anadolu yakasında tuzla civarında uygun fiyatlı konutlar olabiliyor
S_x_w petitonunannesii evet konut kredisi ama 3-5 milyon gibi nakit olacaktı bizde üstüne 7 milyon çekmek istedi eşim fakat yazdığım gibi faiz 7 milyon olunca akıl işi değil dedi ve vazgeçti 😊😊
petitonunannesii Deletedmom_106 Peki krediyi yeni mi çekmis . Ekspertiz çıkarır çünkü sıfır daire ama bankalar o kadar veriyor mu onu bilmiyotum..
petitonunannesii S_x_w Aslında artık TL’ye borçlanmak hiç bir şey verseler tamamına bile çekmek isterim çünkü 2 yıl 3 yıl sonra 5 6 milyona bile para demeyeceğiz.
Deletedmom_106 petitonunannesii eve biçilen fiyatın bi oranı var o kadarını veriyo diye biliyorum. 2 hafta oldu evi alalı. Yani tapu falan alınalı 2 hafta oldu. Maaş a göre veriyo astsubay olduğu için maaş yüksek biraz
MommmyAS Faize çok takılmayın 2-3 seneye ödeme miktarları önemsiz bi rakam olacak biz şuan 1 milyon ayda 30 bin ödeme 120 ay için düşünüyoruz ama yılda iki kere zam aldığımız için 2-3 seneye çok az olacak
petitonunannesii MommmyAS Ben tamamen sizinle aynı fikirdeyim faizinden korkmuyorum çünkü kıymetsiz artık para o yüzden ne kadar çok verirlerse o kadar çok çekmek isterim doğrusu ama sanırım 1 milyondan yukarı vermiyorlar.
petitonunannesii MommmyAS Yok bizde İzmir’den alacağız da tabi alabilirsek☺️Bizde bu hafta görüşecegiz banka ile.