Yeniannesra Kızlar bebeklerinize kaşar peynirini hangi aydan itibaren vermeye başladınız ve ne şekillerde veriyorsunuz
Canda Yeniannesra ben hiç verildiğini duymadım, kaşar yağdan oluşan bir şey besleyiciliği zayıf onun yerine labne yada lor verebilirsiniz
Deletedmom_98 Yeniannesra Aydan beri veriyorum. Kahvaltı tabağına doğruyorum. Tost yapıyorum. Kaşarlı köfte yapıyorum. Pizza ile yiyor. Çok da seviyor. Kahvaltısını hazırlarken parmak gibi uzun keserim hatta hazırlayana kadar onu yer.
Aslicamm Yeniannesra ben 9 ya da 10 aylıkken başladım sanırım çünkü tuzsuz değil ama her şeyi sıfır tuz olduğu için sorun etmedim o miktarı. Direkt kahvaltıda eline de veriyodum ama omlet pankek mücver sebzeli kek çorba heeer şeyin içine katıyorum
Yeniannesra Canda labne veriyorum zaten de kaşar peynirinin de sağlıklı olduğunu görüyorum birkaç seferdir o yüzden merak ettim
ebru_e Bende 7.ayından itibaren vermeye başladım ama tostun arasında biraz yumuşak halde verdim. Hatta küçük parçalara ayırdım kendi alıp yemeyi öğrendi. Hal tostun arasında ince bir dilim yer. Bir sararımı görmedim
Momyofthesun Yeniannesra valla ben marketten almıyorum kayınvalidem köyden gönderiyor🥲 çünkü en güveniliri o gibi duruyor ama marketten aldığım zamanlar sütaşınkini alırdım. Çünkü artık piyasada kaşar diye bir şey kalmadı farkedersiniz paketlerin üstünde artık kaşar yerine tost peyniri yazar
Aslicamm Yeniannesra hangi marka olursa olsun etiketine muhakkak bakın genelde peynirlerde koruyucu kullaniyolar. İçeriği sadece inek sütü, tuz ve peynir mayası olmalı. Ekstra potasyum sorbat vs görürseniz uzak durun
Canda Melike_ikra aynı zamanda anneye aslında 🫠sağlıklı bir kilo alımı değil daha çok fos kilo dediklerimizden, kaşar peynir yapılışını izlemelisiniz 🥲