Maalenkaya Ltfy gazı varsa da emmek isteyerek aranır bende acıkıyor diye her arandığında mama veriyordum almıyordu ama aranıyordu. Bir bebek dergisinde okudum gazı olduğu zamanda aranıyormuş. Gece uykusu tatlı geldiği için 10 15 dakika beklemek istemiyor insan. Bebekte sütü içiyor uykuya dalıyor. Yatağa bıraktığımız anda tekrar aranıyordu sonradan çözdük bu problemi. Ama erkek bebek 2 saat de değil 1 saat 40 dakikada falan acıkıyordu
Ltfy Maalenkaya ya ewet bende onu bugün farkettim gazdan delirdik emzirdim mama verdim 10dk sonra delirdi tekrar aranıyor sanki 3gündür aç gibi 😞 bende aç Die ha bire göğsümü veriyordum sonrada kusuyor tabi fazla geldiği için 🤦 ne kadar zormuş beslenme ve gaz sorunu 😢
Maalenkaya KarenAryam biz 2 aylık 10 günlüğüz gün içerisinde 2 2,5saatte 90 içiyor bazen bitiriyor bazen az bişey kalıyor. Ama gece 120 içiyor. 12 de uyuyor mamasını içip 3,5 4 gibi 120 içiyor sabah 6,5 7 gibi yine bazen 120 bazen 90 içiyor.
Ltfy Garfield ewet kuzum bende öyle teselli buluyorum Rabbim in vardır bi bldiği🙏 tek sağlıkları yerinde olsun 🙏
Ltfy Saraa allah razı olsun tatlım burda okumuştum biogaia Die damla onu alıp başlicam daha küçük Die vermek istememiştim ama çok acı çekiyor artık dayanamıyorum 😞
Saraa Ltfy onlar Yenidoğan dan itibaren kullanılıyor canım bitkisel damlalar yani. Al kullan tabi yazık çocuğa rahatlasın muskatta al bence oda rahatlatır gaza iyi gelir bir zararı yok zaten ☺️
SenaBetul KarenAryam benim kızım doymamışsa memeden alınca farklı bi ağlaması oluyor geri veriyorum hemen anlıyorum doymadigini
Ltfy Saraa o dediğinizde de alıcam sanırım aktarlardan buluyoruz 🙏💐 siz o biogaia damlada kullanmışmıydınız acaba?
Saraa Ltfy ben kullanmadım ama eltim oğlu 1 yaşına gelene kadsr her mamadan sonra onu verirdi. Kuzenimin de kızı çok gazliydi muskat alıp verdikten sonra kızı rahatladı her gün düzenli veriyordu öyle düzeldi çocuk. Aktarlarda var canım 1 tanesi baya gidiyor senin yerinde olsam önce muskat alır denerim canım eğer iyi olursa hiç damlayı almazsın boşa masraf olmamış olur yani 😊
Ltfy Garfield canım siz biogaia damlayı nasıl kullandınız bende şimdi getirttim de bilene danışmak daha doğru kullanım sunacak bana 🙏
Bsra89 Ltfy bende emzirmiyorum ve 34 haftalık Dogum yaptım . Belki mama fazla geldiği için kusuyordur 😞