Zarina11 Kızlar kayınvalidemle yaşıyorum evimiz 3+1 ve evde 5 kışıyız )) bir çocuğum var ve ikinci hamile olduğumu oğrendim) çocuklarında bır odası olsun isterim ayrı eve çıkmalımıyım ?))
Zarina11 Yapma herkes burda bir şeyler soruyor fikir almak için ))) siz fikirlerinizi yazmak istemezsenız yorum yapmanıza gerek yok )) iyi günler
Zarina11 hayalperest2310 eşim de çıkarız diyo ama daha evdekılere düşüncemızı soylemedık , bizde kuçuk oğlan evlenmezden büyükler ayrı çıkmaz )) ama kaynım daha evlenmeyı düşünmüyor))
huzurluaycicek Ayri eve çıkarsanız bebek doğunca ve büyük olan cocukla tek başına mı kalacaksınız, yardım eden olacak mı, ayni evdeyken en azından size yardım ederler çünkü, ben olsam yeni doğacak olan bebek 1-2 yaşına gelince çıkardım ama siz bilirsiniz
Zarina11 huzurluaycicek inşAllah çok zorlanmam )) bebeğim en az 5-6 aylık olunca çıkmak istiyorum Allah nasıp ederse
delirmeceler Zarina11 tek başınıza bakamıyacağınızı düşünüyorsanız kalın büyüttükten sonra çıkarsınız
Zarina11 delirmeceler bebeğim doğduktan sonra yanı 5-6 aylık olduktan sonra ayrı çıkmayı düşünüyoruz inşAllah
3kedili2bebekli Zarina11 biz bunu bilemeyiz birlikte mutluysan çıkma yok mutlu değilsen çık kaynanami çok severim çok iyi anlaşırız ama aynı evde durmam mesela ben rahatima çok duskunum ama belki sen durmayı seviyorsun mutlusun ne bilelim biz
delirmeceler Zarina11 tabiki ayrı evin olsun ama ikizleri olan biri olarak orta halli bir ilişkiniz varsa çok sıkıntıda değilseniz mantıklı bir karar psikolojik olarakta ikinci bebekten sonra rahatlamış kendi düzeninizi kurarsınız şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
AngrBoda_ Zarina11 Çık çık ev ev üstüne olmuyor.Bir oda da ben eşim 3 çocuk bir yatıyoruz.Ama faydaları da olmuyor değil çocuğa bakıyor kv. işim olduğunda banyoya gireceğim zaman falan.Ama bende istiyorum ayrılmayı 6 yıl oldu 😊