sifirekran_bolkitap Nurxxx maltepe sahilde çok büyük kum parkı var. Orası güzel ümraniye millet bahçesinin parkı da güzel aynı zamanda doğalgazlı mangal sistemi var piknik yapmak isterseniz😀
limonzeytinmom Nurxxx Kemerburgaz kent ormanı 🤌💥 parklar, piknik yeri, atlı karınca, cafeler, herşey mevcut her yaşa hitap ediyor. Genel yeri. açık hava.
limonzeytinmom sifirekran_bolkitap Bende Avrupa dayım hep acık yerlere gitmeye alışırız bugün gidecek kapalı yer bulamadık ya. En son mall of İstanbul avm için karar aldık 🤭 29 ay ve 2 yaısnda kızlarım var. Büyük kız hep açık alanda dısarda gezmeye alışık da küçük olunca kapalı alan arayışındayız bu aralar 🤭
sifirekran_bolkitap limonzeytinmom kapalıdan ben tedirgin oluyorum viral anlamda, sıkı giydirip açık alana çıkardım hep😊
limonzeytinmom sifirekran_bolkitap Bizde pek gitmiyoruz da oyun alanı denicez bugün. Hopöamalı zıplamalı yer istiyormus 😄
Bersahefem sifirekran_bolkitap aynen anadolu yakası hepsi diyecektim yazmışsın.hangi semttesin🤭ben de avrupa yakasındayım.
Bersahefem sifirekran_bolkitap güzel yerdesin.fethipaşa korusu için hep niyetleniyoruz ama bi türlü gidemedik.Ben Beşiktaş Leventteyim.
Usnac1995 Zlm çok teşekkür ederim. Hani bu büyük oyun parkları var ya. Ben oraya götürdüm 3 yaş altını almıyoruz dediler bizim burdaki Avm de. Belki meydanda alıyorlardır diye sormak istedim. ❤️
Zlm Usnac1995 aliyolar birtek içeride bı yer var oraya 3 yaştan büyük cocuklari aliyolar onun dışında diğerlerine binebilir oynayabilir