sirininannesi- Kızlar kayısı çayı aldım 3 gündür içiyorum kilo verme amaçlı 😅 inşallah yani 😅 14 gün kullanın yazıyor 14 gün sonra ne kadar ara verip geri başlamam lazım ? Kullananlar yardımcı olabilir mi
birannee416_ sirininannesi- Ben kabızlık için içiyorum cok iyi gelıyor aöa kilo verdirdiğinide duydum arkadasıma tavsiye ettım oda 1 haftadır kullanıyor cok memnun sabah kahvaltıda ve aksam yemeklerden sonra tüketıyoruz
birannee416_ sirininannesi- ben hiç ara vermedım mayıs ayından beri kullanıyorum cunku kabızlık sorunu yasıyorum bunun ıcın ayrıyetten emzıren bi anneyim cok sukur bı yan etkısı olmadı 9 aydır kısıden kısıye degısır mı bılmıyorum doğadan markasını kullanıyorum
sirininannesi- birannee416_ Üzerlerinde emziren annelerin ve hamilelerin kullanmaması gerektiği yazıyor ama
birannee416_ Umutdamla20 Doğadan markasını kullanıyorum şok bana yakın oldugu ıcın ordan alıyorum a 101 bim migros marketlerinde de var 😊
birannee416_ sirininannesi- evet gercekten karnı yumsatıyor ben cocuklugumdan beri kabızlık çekiyorum cok zor
birannee416_ sirininannesi- Üzerindeki yazıyı hiç okumadım inanın ben 9 aydır kullanıyorum herhangi bır sorun yasamadım kabızlık ıcınilac kullanamıyorum bekunis vs kullanıyordum onceden ebeyede soylemıstım saglık ocagındaki kayısı cayı içtiğimi onlarda herhangi bısey demedı dıger turlu kabızlıktan dolayı ben cok zorlanıyorum dedıgım gibi herhangi bır sorun yasamadım mayıs ayından bu yana üzerinde yazdıgınıda okumadım bırazdan bakarım😊
birannee416_ https://www.google.com/search?q=kay%C4%B1s%C4%B1+%C3%A7ay%C4%B1n%C4%B1+emz%C4%B1ren+anneler+kullanabilirmi&oq=kay%C4%B1s%C4%B1+%C3%A7ay%C4%B1n%C4%B1+emz%C4%B1ren+anneler+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgCECEYoAEyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigATIHCAMQIRigAdIBCDc0NjhqMGo5qAIAsAIA&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
birannee416_ Umutdamla20 Sabah kahvaltısında normal bıseyler yerken içiyorum aksamlarıda yemekten sonra yatacagıma yakın içiyorum gunde 2 defa sabah aksam😊