Bulutunannesi Bugun sunnetimizi olduk, sisme var mantar gibi kizarik. Ne zaman inicek ne zaman aglamaalar kesilcek cok cani yaniyor :(
deletedmom4842 Bulutunannesi Yarına ağrısı kalmaz ama iyileşmesi 1 hafta 10 günü bulur şişme morlukta zamanla geçecek geçmiş olsun
Sumeyyeabic Bulutunannesi ay canim geçmiş olsun bizdr cuma günü olduk yarin bi hafta oluyor hala kızarıklik var oğlumda da 😏😏
Bulutunannesi deletedmom4842 insallah cok sisti gozum hep orda cok korkuyorum :( aglayinca icim gidiyo
demetdemircioglu Bulutunannesi bende ilk 3 gun bardak koymustum bez yapismasin kakasi degnesin ve rahat kucakliyim diye karton bardagin altini kesip koydugum icin hava almama sikintisi olmasi
deletedmom4842 Bulutunannesi Sadece bir gün böyle inşallah diğer günler sanki olmamış gibi olacak belki pansuman da biraz zorlar seni o kadar
Bulutunannesi [bilinmeyen] koymadik acik birakiyoruz alt kestim orasi acik sizce iyimj bu sekil yapmam
Ceren Bulutunannesi oyy geçmes olsun canım ayy bizimde Aralık'ta sünnet olacak sen böyle anlatinca korktum şuan çok mu canı yanıyor
deletedmom4842 Bulutunannesi Bir de demişsin açık diye açık bırakma gevşek şekilde bezle daha çabuk iyileşir
Bulutunannesi deletedmom4842 baticon gazli bezle surup kremini suruyorum siz nasil yaptiniz pansumanda cildiriyor ne kadar yapmam gerekiyor gunde 😖
Bulutunannesi Ceren ben fazla duygusalim sanirim o agladikca ter bosaltiyorum korkma canim simdi korkuttugum icin uzuldum ya
deletedmom4842 Bulutunannesi Ben günde bir yada iki kez pansuman yaptım 2. Gün gazlı bezi açıp sadece batticon ve krem sürdüm yapışmasın diye
Bulutunannesi [bilinmeyen] cok saolun ben acikta kalinca cabuk iyilesir dediler ondan bezlemedim bile oyle yapaym