Huysuz01 Kızlar kalabalıkta aşşırı derecede başım dönüyor etrafımı sanki televizyondan izliyorum gibi oluyor sesler insanlar beni çok rahatsız ediyor ve ben de gezmeyi çok seviyorum kafaya koydum bunu çözeceğim hangi bölüme gitmeliyim bulamadım ya
Huysuz01 Huysuz01 ben kansizliktan oluyor sanıyordum sağlık ocağına test verdim çok kötü değil dedi iyi dendi
mobesebesir mobesebesir korkacak bisey yok eminim ki Bi tedavisi vardır destek alınca üstesinden gelirsiniz
Lizzzaaa @“Huysuz01” kbb bakar, vertigo olabilir.. test yaprlar bişey çıkmazsa nörolojiyi uygun görebilirler
Huysuz01 Lizzzaaa Google den baktım ilk defa duydum o hastalığı ama benim öyle değil bulantu kusma olmuyor
izd Huysuz01 geçmişler olsun. Son dönemlerin popüler sıkıntısı sisli beyin olabilir. Kbb’den destek alınabilir, belki kristalleri oynatan bir durum vardır. Genel bir kan tahlili de yaptırabilirsiniz, nöroloji olabilir.
Ali_asaf_10 Huysuz01 psikolojik olduğunu düşünüyorum bende de oluyordu.ama isterseniz önce bi nöroloji gidin bisey olmadığına emin olduktan sonra kesinlikle psikiyatriye gidin
linamomms Huysuz01 nöroloji kesinlikle. Geçen hafta gittim yarın tomografim var şikayetlerim başımın inanılmaz dönmesi durduğum yerde yer kayıyor dusucek gibi oluyorum deprem oluyor gibi sanki ses ve ışığa gelemiyorum gözlerim yerinden cikicak gibi baş ağrısı
Huysuz01 linamomms tam olarak öyle değil de basım dönüyor sonra sanki etraftaki insanları rüyada gibi görüyorum çok geçmiş olsun
Ali_asaf_10 Huysuz01 bende bi tek kalabalıkta değil genel olarak bir sürü belirtim vardi acile gidip sürek sakinleştirici olurdum ve ilaç kullanıyordum. Baya bi uzun sürdü senelerce kullandım diyebilirim. Birakiyordum ilaclari bi dönem sonra yine tekrarliyordu. Sonra hamilelik esnasında yine bıraktım. Ama çok zor olduilaclari birden kesince 2 ay kendime gelemedim berbattı sonradan duzeldi Çok şükür o zamandan beri 3 seneye yakın oldu kullanmıyorum inşallah tekrar ihtiyaç duymam. Ama uyku problemlerim var ihtiyaç duyucam gibi de geliyo . Sizde norolojik bir şey yoksa bi psikiyatriye gozukun