adabayb 2 aylık bebeğim mememde ağlıyor sebebini anlamıyorum meme reddi mi acaba bu durum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum uyuyup uyandığında mememi emiyor fakat bıraktıktan sonra mesela yatağa koyduğum an ağlıyor açtır diye tekrar veriyorum bu sefer de mememde ağlıyor 2 ay 8 günlük
aysebb adabayb O zamanlar bizimde öyle inişli çıkışlı ruh hallerimiz akşamlarımız olmuştu daha sonra zamanla geçti
filizmom Üste çıksın bizde de aynı sorun var. 5 dk emip bacakları çeke çeke ağlıyor memeden kaldırınca normal nispeten. Meme reddi olanak diye korkuyorum 🥲
puffgirl filizmom Benim oğlum da aynıydı. Ben de meme reddi diye düşünmüştüm ama gazdanmış. Benim oğlum beyaz gürültüde sakinleşiyordu. Bazen beyaz gürültü açıp emziriyordum. Şimdi 3 aylık arada memede huysuzlanıyır gazdan ama eskisi gibi değil daha sakin emiyor artık.
haticeerman filizmom yürüyerek emzirmeyi deneyebilirsin. Benimde öyle bi sürecim olmuştu. Bebeğimi emziriyorum aynı zaman da mama da veriyorum o zaman kullandığım mama da yaramamış çok gaz yapıyordu tam gaz sancilarinin çok olduğu dönemdi de. Mamamizi değiştirdik. Emzirirken de yürüyerek emzirdim çok şükür aştık bu sorunumuzu. Biberon da kullandığım için çok korkmuştum bende meme reddi diye ama gazdan dolayiymis
filizmom dodu0207 böyle yapa yapa uzaklaşır diye korkuyorum 😢 pırtlıyor kaka yapıyor mestil damla kullanıyorum başka tavsiyeleriniz var mı 5 gün oldu kullanmaya başlayalı
emirin_anasi adabayb muhtemelen gazdan. Birde benim sütüm yetmiyormus birgun sagdim öyle anladım ki çok az geliyormuş meğerse çocuğum açmış . Buda aklınızda kalsın diye söylüyorum bana kimse söylememişti benimde aklıma hiç gelmemisti .
dodu0207 filizmom o aylarda bizimki de aynılarını yapıyomus gazı oldugu icin sakinlesmek icin emmek ister memeye gelince de gazdan dolayı aglar emmek istemez demişti emzirme danısmanı cidden benimki böyleydi. Valla cektik biz o aylar hep bu gaz sorununu aksamları krizdeydi. Masaj yapıyorduk sap simplex damla kullanıyoduk ama yine cıkartasa da gazı oluyordu. Suan kendi gazını yapıyor ve saat bası yapıyor. Diyorum bu cocuk bu kadar sık yapıyorsa o dönem gazdan kıvranması cok normalmis. Yürüyerek emziriyodum ben o dönem. Gaz icin bir care bulamadık masaj dısında biz. Clikid bi ne bi masaj yağı var onu almıstık o da hiç bir işe yaramamıstı bizde. Ama faydasını gören cok kisi olmustu
dodu0207 filizmom 2,5 aydan sonra daha rahat cıkarmaya basladı bir nebze. En azından krizleri bitti. 3. Ayda yapıyordu ama gaz damlası devam ettik. 3,5 ayda damlayı da bıraktım. Ama her cocuk farklı tabi. Gazdan bebeğimde bizde çok çektim valla
filizmom Themom_ sütümün Yettigini düşünüyorum kilo alımı ve çişli bez sayısı gayet iyi Ama dediğiniz gibi olsa bile bunu söylemenin daha kibar bir yolu vardır mutlaka. Bir anneye sütünüz yetmiyor bebeğiniz doymuyor demek biraz kırıcı
Themom_ Themom_ bebeğiniz doymuyor olabilir @gozdeanne1 Direkt öyle mi söylemişim bir bak bakalım. Bana üslup diyene bak emir kipi ile konusuyor bence otur önce sen üslup nedir öğren.
Themom_ filizmom Siz sanırım lohusalıktan fazla alıngansınız? Sadece size yazmadım böyle bir sey yada yazılmıyor. Burada binlerce kişiye sütünüz yetmiyor olabilir yazılıyor. Bunlar olabilecek olasalıklar ben size direkt sütünüz yetmediği için doymuyordur açtır ondandır mı yazmışım? Olabilir demişim değil mi olasılık bu. Yetmemesi ya da yetmesi normal seyler benimde yetmemişti zamanında bana da söylendi hiç sizin gibi tepki vermedim kimseye.
gozdeanne1 Themom_ herkes sizin gibi olmayabilir hanımefendi zaten ilk dönemlerinde her anne kaygılı yetiyomu yetmiyor mu diye ihtimal olarak söylebilirsiniz yetmiyor doymuyor demişsiniz direk olarak bir bitmediniz yani üslûp nedir öğreniceksiniz