Kızım 39 ateş geçirmişti hatta kulağını deldirmişti enfeksiyon oldu küpesini çıkarttık o kulağının biraz aşağısında şişkinlik hissettim ele gelen ama tabi bu anlattıklarım önceden yaşamıştık hemen arkasından şişkinlik olmadı ya da vardı ben fark etmedim fark eder etmez eşim hemen solugu tabi doktorda aldı gittiğimiz doktorda 40 yıllık çocuk doktoru bize hemen ultrasona gönderdi ultrason sonucunda reaktif lenf bezesine rastlanmıştır diye bir ibare vardı doktorumuz ultrason sonucunu görünce korkulacak hiçbir şey yok enfeksiyon sonucu oluşmuş bir şey kendiliğinden kaybolacak ilaç bile vermeme gerek yok dedi ama şu an kızım iyi grip değil bir şey değil ama hala o şişlik duruyor 20 gün önce ultrason çektirdik ama hiç değişme yok o Şişli orada gördükçe içim içimi yiyor nasıl moralim bozuluyor sanki içime öküz oturuyor eve doktor bir şey yok dedi ultrason da çektirdik ama ister istemez kafama çok takıyorum hatta doktoru tekrar aradım doktor tekrar aynı şeyleri söyledi ama düşünmeden edemiyorum biraz motivasyona çok ihtiyacım var tekrar bir doktora göstersem mi bilmiyorum ama yeni ultrason çektirdim kötü de düşünmek istemiyorum ama moralim çok bozuk