Derya-Anne 153s34 fırında tavuk çöp şiş becerebilirsem tabi ilk defa yapıyorum çünkü yanına meyhane pilavı kırmızı mercimek çorbası turşu
Nurxxx Papatya-eylul88 makarnayi borcama koyuyorum ayrı bi kapta 3,4 yumurta biraz un karıştırıyorum makarna üstüne dokuyorum en üste de kaşar güzel oluyor kalan makarnayi boyle degerlendiriyorum
Ess92 153s34 eşimden körili mantarlı tavuk ve kremalı makarna. Biraz kalorili bir menüydü ama çok lezzetliydi 😍
koyunshaun 153s34 ay anı bı deyişiklik olmuştu kayınbabam niyetliymiş Mercimek çorbası Ciğer kavurma Patlıcan yada kebap salatası
Melekhnm 153s34 Migros’a taze balık geliyor aldım çipura yarın paTatesle beraber atacam fırına çorba turp şalgam bu yarının menüsü Bu akşam da çorba karnıbahar makarna wardı
153s34 aminem3737 nohut kuru fasulye vb seyleri, suda bekletiyoruz ya o suyun icine biraz kimyon atin. Gazini alacaktir.
_Goktugunannesi__ 153s34 postu yeni görmem dışında sorun yok Mercimek çorbası Şalgam dolması Meyhane pilavı Salata yoğurt Allah bereket versin
Nurxxx uykusuzanne__ yukarda tarif ettim cnm çok basit aslında önceden haşlanmış makarnaya yumurta un çarpıp üstüne kaşar firina veriyosun annem bize hep yapardı kalan makarnayi yerken farketmezdik bile