Xr4bia Kızlar bebeğim 1 aylık, bulunduğum şehirde hava 15 derece. Bebek arabasıyla biraz turlamak istiyorum bebeğe de iyi gelir diye düşünüyorum ama hasta olur gazlanır mı diye korkuyorum. Benimle aynı durumda olup çıkartan var mı
ayseyusufalim Xr4bia 2 buçuk aylık olduk hergun dışarıdayız bebeğime hiçbirsey olmadı şimdiye kadar hasta olmadı gayet sakinleşiyo hatta iyi geliyo. Evde durmak hasta ediyo bebekleri o yüzden dışarı çıkmaktan korkma
Melike_ikra Xr4bia yok canım niye gaz problemi olsun ilk defa duydum senden dışarı çıkınca gaz mı oluyor ki?
Turan2211 Canım benim bebeğimde 35 günlük 10 günlükten beri 2 günde bir çıkarıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür hava almak iyi geliyo bebişlere
tubiiik_ Xr4bia rüzgar varsa bebek arabasının yagmurluğunu takın yoksa bebek arabasına battaniye ile örtün hiç bişi olmaz 40 cıkmadan gezdim hep ocak dogumlu kızım soguga alıssınlar dısarı hasta etmez aksine cok iyi gelir
SemaDenz Benim bebeğim evde durmuyor, dışarıya çıkarıyoruz dışarıda da durmuyor. Sırf temiz hava alsın diye çıkarıyorm. Hazır havalar güzel gidiyor bu fırsatı değerlendir
3kedili2bebekli Xr4bia premature bebeklerim hastaneden taburcu oldular çok rüzgarlı günler haric her gün cikardim hic bir problem yasamadik 3.5 ayliklar şimdi doktor doktor da geziyorum doktorlar soğuk değil insan hasta eder diyor kapalı yerlere girmeyin yeter
Gunesaryamom Xr4bia uygun şekilde giydirir sen hasta olmaz hava çok iyi bile gelir biz de hemen hemen her gün çıkmaya çalışıyoruz 9 aylık tabi benim bebe 🥹