semanurmihra Aslaninannesi26 Benim kızım da emzige başlamadan hep memede uyuyodu ve istiyordu tok olsa bile ben alistirdim öyle bir derdim yok artık 🤦
sngl28 Aslaninannesi26 yalnız değilsiniz 7 aylık oldu bugün 2 saati geçmez emmek ister bende veriyorum çünkü ağlıyor birde ek gıda da veriyorum hepsi birbirine karışıyor
ejdermeyvelilahmacun sngl28 of aynen benimki de 7 aylık 1.5 saatte bir emiyor 🤷🏻♀️ ek gıdayı da zorla yiyor
Uykusuz-annee melegininannesi38 2.5 3 devam ediyoruz hala ama dışarda olunca nadir 4 saate falan aksıyor eve gelince meme aklına geliyor hemen
melegininannesi38 etuerk benimki bi tek uykuda emiyo ya sonra yüzden uyudukça emziriyorum genelde 3 saat
etuerk melegininannesi38 bazen bizim oğlan da çok sorun yapıyor emerken 4. Ayda meme reddi yaşadı resmen kaldı üstünde sağıp veriyorum bende almazsa
entige melegininannesi38 sadace uykudeyken emmekle kilo alımi iyi mi bide kaç dakka emiyo o şekilde uykuda bizimde 3 aydan beri meme reddi var mamada kullanyorz biz memeyi uyanikken almiyo hiç sütüm azaldı hiss edyom bu yuzden
melegininannesi38 Ozooo ne güzel vallahi benimki bi tek uykuda emiyo ya zora dahi almıyor şaşırdım kaldım
melegininannesi38 Uykusuz-annee valla benimki keşke emsedw çok emse uykuda emiyo böylesine beni yoruyor onuda yoruyo
ecedurucbkc melegininannesi38 emzik oldum ben ya. Memede uyuyo uyurken de hep ağzında çıktığı an uyaniyo gündüzleri. Uyandığında diğer memeyi bı kere emziriyorum. Genellikle 2 3 saatte bir falan oluyo
melegininannesi38 ecedurucbkc ay vallahi keşke benimkide sık sık emse o kadar mutlu olacam ki sorma ya benimkide aksilik bi tek uykuda emiyo uyanık iken emzirmek imkansız desem yeridir yani
ecedurucbkc melegininannesi38 kilo alımı falan iyi mi peki? Meme reddinden sonra mi böyle oldu? Bizim de uyanıkken çok az emiyo aslında 5dk falan en fazla
mzzz melegininannesi38 benimkide 2.5 aylıkken başladı 5 ay oldu hala aynı yatarak emzirmeyi denedin mi bazen öylede emiyor