Canimkizimbenim Hanımlar aşı kartlariniz var mı kızım 6 aylık bize aşı kartı verilmedi ama şimdi de aşı kartı soruyorlar
Dmt-01 Canimkizimbenim doğum yaptığım hastaneden vermişlerdi ama sağlıkocağı sormuyor bile e nabızdan takip ediyorlar çünkü
durununannitoskosu Canimkizimbenim Kaybetmiş olabilir misin herkese veriliyor, 2. Ay 4. Ay aşılarını nasıl yaptırdın
MihraEliff Canimkizimbenim bize sağlık ocağı verdi hastaneden verilen kitapçıktan takip etmek zor oluyor dedi bizim kendi asi kartimiz daha anlaşılır dedi her ay onu götürüyorum ona not edip veriyorlar bana geri yine
Canimkizimbenim Dmt-01 durununannitoskosu elfnurs ppzeynep neanladinyurdagull ArvenMom asrinhatasi Acaba mümkünse bana bir örnek fotoğraf gösterebilir misiniz nasıl olduğuna dair Kuzularinanasi
Canimkizimbenim durununannitoskosu yok hiç verilmedi hastanenin verdiği var bir tek onda da bu aşılar yazmiyor
ppzeynep Canimkizimbenim Verdiler birkaç kez ama gereksiz bir şey. Zaten tüm aşıları E-Nabız’da var. Aşıya giderken hiç yanımda götürmedim.
neanladinyurdagull Canimkizimbenim hastane ayrı verdi sağlık ocağı ayrı verdi her gittigimde aşı kartını soruyor hemsiremiz.Takibi yazıyor oraya hemde bilgisayarina yazıyor.Siz aşıyı nasıl yaptirdiniz
ArvenMom Canimkizimbenim evet var doğum yaptığım gün hastanede doktorumuz verdi her kontrolde muhakak götürüyorum kilo boy aşılarını oraya yazıyor
asrinhatasi Canimkizimbenim ben 4.ay aşısında kaybetmiştim sağlık ocağı yeniden vermişti. E nabızdan da bakıp hangi tarihte hangi aşı yapıldı diye de tekrar yazmıştı.
Kuzularinanasi Canimkizimbenim enabiza isleniyor ki.en basta vardi ama hic goturmedim asiya onu.sistemden gozukuyor
Canimkizimbenim Ben tüm aşıları yaptırdım 6.ay aşıları dahil zaten e nabizda her şey belli hastaneden verilen var hepatit b ve k vitamini + yazıyor bir tek
Dmt-01 Canimkizimbenim işteyim ben şuanda valla evde ama biizm aşı kartımız defter gibi sayfa sayfa yani
neanladinyurdagull Canimkizimbenim googleye yazdığınızda bebek aşk kartı diye örnekler çıkıyor zaten benimki sayfası kartondan ön yüzünde bebek bilgileri yazıyor açıyorsun oradada aşıları günleri vs yazıyor sayfası yani sadece zarf gibi açıyorsun
OncedenGurme Canimkizimbenim doğum yaptığım hastaneden vermişlerdi. Ama muayenehanesine gittiğimiz doktorumuz da verdi onu kullanıyoruz hâlâ. Ay ay boy, baş çevresi, aşıları, kullandığı ilaçları vs not alıyordu doktorumuz