Meyra64 humeyradmn evet var ya hiç aklıma gelmedi ama 4 gündür başında soğan karanfil kayatuzu limon var biraz rahatladı ama geçmiyor bi türlü ya🥹
Sevvl Ayla3663 ne yaparsanız yapın yemeyen çocuk yemıyor benim denemediğim bebek attığı kalmadı anam babam usulü vereyım dedim onuda yemediler hersey ya hersey yok 11 ay 15 günlükler 8.500 8.100
Sevvl Ayla3663 ay biliyorum zayıf olduğunu sağol 😂😂😂😂 doktorlara göre normal bebeklerden bile fazla kilo almışlar 1500 kg doğdular ama şükür fiziksel aktıvıye olarak öndeler birde boya gidiyor diyor doktor bilmiyorum artık yemıyorlar nerden ne gidiyorsa
Berram Ah kzılarr o ıstahsızlıgı sız bana sorun 2 yasnda kızım 8 kılo hcbısey yedıremıyorm kafayı yıycemm bıde gorsenz kucucuk 8 kılo 80 cm hem zayıf hem kısa
humeyradmn Meyra64 inşllah fayda eder canım benim kızımda aynıydı 1 hafta koydum düzeldi şimdi yine hasta ve iştahı kapalı tekrar koydum etki ettiğine inanıyorum
humeyradmn Sunayatasever yarım soğana 10/12 tane karanfil saplıyorum gece başında bekletiyorum geniz akıntısını kesiyor canım bazen iştahsızlık ona bağlı olabiliyor dolayısı ile iştah geri geliyor bizde işe yaramıştı
Sunayatasever araspoyraz yok ek gıda yediriyom malesef iştah sıfır zorla yediriyom iştah için sordum😭😭