Sevah Snglkargc_0107 bebek kaç aylık 1 çay kaşığı zeytin yağı İçirip azıcıkta poposuna sürün fitil den daha kolay olur
Snglkargc_0107 Bibebek_ evet ama biz mi beceremedik bilemedim portakal yedirmedim fayda ediyorsa bi denerim herseyi denedim yoksa
Bibebek_ Snglkargc_0107 fitili bütün atıyorsan öyle yapma yarım ver itince popoyu sık parmağını da makat deliğinde tut dışarı çıkmasın iki dakika falan bekle zaten sonra yapıyorlar. Probiyotik dene düzenli kefir içir kefir de düzenli içilince bu sorunlar olmuyor. Yani püre ettiğin şeylere kayısı dilimleyip koyabilirsin. Biraz yağlı yedir istersen. Daha da geçmezse yine doktora gidersin lavman yaparlar. Aklıma bunlar geliyor.
Merihaysesonmez Snglkargc_0107 tıkaç oluşmuş doktorunuzada danışarak kavman yapılması lazım yüksek ihtimal katılaşmış kakadan fitil ilerliyemiyor lavmanın ucuna kayganlaştırması için vazelin sürerseniz bi ağrısı olmaz kaç yaşında çocuğunuz
Kader3851 Snglkargc_0107 bn kızıma yapıyorum eğer fitil olmuyorsa mecbur onu deneyin aynı etki zaten onu cikaramaz geri
Ayla3663 Snglkargc_0107 benim kızımda 8 aylıkken oldu günah acile götürün bende zeytin yağı sürdüm ıkındırdım.boş fitil koydum kaka okadar sert olmuştuki taş gibi olmuştu muz ve patates vermiştim direk acile götürün bı su var laa diyorlar ben emin değilim adı ne ama bı şuydu içine boşaltılar direk yaptı böyle sert sert taş gibiydi kızım çok ağlıyordu
Kader3851 Snglkargc_0107 evet eczaneden temin edebilirsiniz lavman almak istiyorum 8 aylık bebek için derseniz verirler yaşına uygun
Keremahlas Malesef ayni durumu bizde yasadik 40 dk fitil bekledi icinde ama sonra fitil geldi kaka yok çünkü kakasi cok katı olduğu icin cikamiyor afedersiniz zeytin gibi lavman tek çözüm benim cocugumda ayni ve lavman ile çözüm bulabiliyoruz malesef
Snglkargc_0107 barlasmom55 yarın hastaneye götüreceğim acilden yaptırırım çok zorluyor çünkü ama olmuyor
hayalperest2310 Snglkargc_0107 çok sertse atar canım lavman dene eczaneden alıp ben evde yapıyorum arada her defasında acile götürürdüm doktor kendin yapabilirsin gelme demişti
hayalperest2310 Snglkargc_0107 çok kolay canım asla da acımaz zaten bebeklere göre var çok küçük hemen dakikasında etki ediyor
Ayla3663 Snglkargc_0107 git yap ucu svri borudur plastik bir damla ucu gibi uzun suyu boşaltıyorlar acımıyor İnanki fitilden bin kat iyi
gunes0312 Snglkargc_0107 lavman bebeğime 2 aylıkken yapıldı hiç sesi bile çıkmadı ve 10 dk içinde yaptı için rahat olsun