yesim42 Eşimin ablasının kızı evleniyor. Yani yiğeni. Sizce ne takmak uygun olur. Ben 7-8 bin liralık bir şey olsun diyorum eşim illa bilezik olsun diyor. Bilezikler de 12 binden başlıyor
Cucununannesi yesim42 tamamen durumunuza baglı ajda bilezik bakabilirsiniz onların fiyatı düşük diye biliyorum
6158alp yesim42 eşinizin yiğeni oldugu için sizin karışmasın dogru deil bnce parası varsa istedıgını taksın . Sizin taraftan biri evlenincede siz kendi ekonomınıze göre istedgını takarsın .
yesim42 Goktugmom_ nişanda kız tarafı bir şey takmaz bizde normalde ama o zaman çeyrek taktı nişanda bile
6158alp yesim42 ekonomık durumunuz yoksa evet zaten kndine güvenmese bilezik takalım demez . Şahsen bana eşim ben yiğenime bilezk tqkmak istıyorum dese sen bilirsn hayatım durumun uugunsa bizi zorlamayacaksa tak derim . Bnm uiğenm evlense bnde en güzel şeyi takmak isterim
yesim42 selimhankerem evet ablası bana bilezik taktı ama yani bence kardeş ve yiyen Farklı olmalı diye düşünüyorum
6158alp yesim42 şimdi baktıgın zaman takı olayı ben sana taktım sende zamanı gelince bana takıcaksn demek. Ablası tekrar evlenmıyecegıne göre cocuklarına takmak dogrunolacaktır .
simseklivekalpli yesim42 maddi durum ve yakınlığa bağlı bence. Nasil ilişkileri? Benim çocuklarım ya da kaynımın çocukları evlense anca çeyrek takarız herhalde o da ayıp olmasın diye.
Winner Size bilezik taktıysa, sizde takmalısınız. Sonuçta eşinizin tarafı, alt olmak ya da küçük düşmek istemez eşiniz. Bu şekilde düşünüyorum.
ahmethamza yesim42 babam yeğenine en son takı olarak yarım aldı. Dış çerçevesini hazır olanlardan aldık. Hem kolye takmış gibi oldu hemde yarım taktı 😁 görüntüde de güzel durdu.