Damlanurrr Misssitare afiyet olsun bebişinize ne bileyim hep böyle kahvaltıları aslında ben attıkça anlıyorum ki her bebek farklı yeme düzeni yedikleri ne diyeyim 🧿
Rabia_annesi Damlanurrr Klavye mu olarak yazmış ki olacaktı bişey yemiyor o yüzden yemediği için yapmadı yazmıştım
Eylul301023 Damlanurrr ben sizin kahvaltı sandım maşallah benimki daha 4 aylık mamayla kahvaltısını yapıyor 😃😃
gurbetcimami Ecekus_mom kendiniz için soruyorsanız ben sadece salatada seviyorum çok yakışıyor denyebilirsinz onun dışında yiyemiyorum yapısı beni rahatsız ediyor 😅
Gozdeklnc20 Damlanurrr yumurtanın sarısını+lor peynirini+buharda bal kabağını ezip bebek irmiğine karıştırdım. Yanında 2 yemek kaşığı yoğurt. Az önce de armut+ceviz+bebe bisküvisi yaptım yedirdim 😅 7 aylık
minikoglummmmm Badeseyma ne var kız bu kahvaltıda bizimki 16 aylık hem böyle yiyior hemde bizle sofraya geliyor 😂😂
minikoglummmmm dertlipiraye abartma kız nasıl koca adam yiyemiyor benim bebişin neler yediğini görsen ağzın açık kalır 😂😂😂 yarını bekle cano
dertlipiraye minikoglummmmm yarını niye bekliyorum😂 valla koca insanım daha mihlamanin yanında bide haşlanmış yumurta yemedim 😂
Melekhnm minikoglummmmm Allah benim gibi zor yiyen iştahsız çocukların annelerine yardım etsin , sizinki kaç aylık kendisi mi yiyor
minikoglummmmm dertlipiraye yok bende daha mıhlama yapmadım her kahvaltıda avokado yoğurt peynir yumurta salatalık zeytin tüketiyor üzerine de ekmek yiyor 😂😂😂