Damlanurrr Birprensannesi____ bitirdi çok şükür sevdiği seyler hepsi de her çocuk farklı tabi sasirmalarini anlıyorum ben alıştım artık afiyet olsun sizin miniğinize de🤍
Rabia_annesi Damlanurrr Klavye mu olarak yazmış ki olacaktı bişey yemiyor o yüzden yemediği için yapmadı yazmıştım
Deletedmom_89 Damlanurrr muz avokado ceviz karışımı, yumurta, beyaz peynir, portakal suyu. Üstüne de 3-5 gerber attı 😂
usenmedimyaptimbirvelet Damlanurrr 1 yumurta 5 yemek kaşığı yoğurt ve erişte (erişte ne alaka) üzerinede cevizli tarçınlı elma ve portakal suyu
Deletedmom_98 Damlanurrr Sucuklu yumurta 1 zeytin 2 yemek kaşığı krem peynir Yarım dilim tost ekmeğine bal ve kaymak sürdüm. 1 kiraz domates 1.5 dilim tost ekmeği (yumurtasıyla yedi) 1 bardak karadut özü😊
ikibaloglanannesi Evet yaptık👼🏻 Kahvaltısında Omlet peynir zeytin kefir vardı 1 çay kaşığı da bal. 12.5 aylık💙
lesaa Her sabah o yumurta sarısını neyin içine gizlesemde yedirsem diye düşünmekten bi hal olan ben .
Misssitare Damlanurrr maşallah bir an sizin kahvaltı sadım😅 Bizde Ruşeymili peynirli omlet Yarım avokado çok az içine bal kattım Tahin pekmez 17 aylık
Damlanurrr Misssitare afiyet olsun bebişinize ne bileyim hep böyle kahvaltıları aslında ben attıkça anlıyorum ki her bebek farklı yeme düzeni yedikleri ne diyeyim 🧿