sesenese aybarsmehtap benim gittigim kadin dogum doktoru fitil verdi 2 tane birde krem vermisti oyle gecti cok şükür once bi doktora gorunmenizde fayda var
aybarsmehtap sesenese fitil kullandım ama sizin dediğiniz fitil mi bilmiyorum açıkçası hani siz ne dediniz de verdi acaba o fitili
sesenese aybarsmehtap ben sikayetlerimi anlattigimda yani kasintim oldugunu soyledim ona gore verdi daha oncede yasamistim cunku tekrarlaninca zaten flora bozukmus oluyo
aybarsmehtap sesenese anladım benim kaşıntım yok ama biraz akıntı var sarı renkte çok aşırı değil biraz var o zaman da flora bozulmuş oluyor mu bilmiyorum tabii🤷♀️
Mnkksercem Asel041 fungoid kullanmıştım. Oğlum aşırı pişik olduğunda ona da kullandım ikimize de çok iyi geldi hemen geçiriyor doktor yazdı hem oğluma hem Bana, oğlum 9 aylıktı
aybarsmehtap sesenese smear testinde enfeksiyon çıkmıştı ama doktor sonuca temiz dedi çok tuhaf bir şekilde 🤦♀️
aybarsmehtap Sizin kullandığınız ilaç ve fitil hangisiydi acaba ben emzirdiğim için flagyden başka antibiyotik vermiyo doktor